Bebegim0101 melekanesi tesekkur ederim cnm,ama vazgectim devlette cektirmekten ozelde cekilecegim bugun❤
Bebegim0101 Hayaller_umut durum guncellemesi yapayım😂 cektirdimm hic agri acı hissetmedim,abarttklari kadar birsey yok ben hicbirsey hissetmedim anestezisiz oldum
Bebegim0101 Hayaller_umut evet cnm tupler acık bi sknti yok,ki zaten tuplerde bi skinti olmadigini biliyorduk.ama rahimde sekil bozukligu cikti dr.pazartesi yorumlayacak.hic ama hic korkma
Hayaller_umut Bebegim0101 sonucu nasıl aldon hemen cıktı mı canım ben özelde pahalı olduğu için cektirmedim doktorumda devlette cektir ben bakarım dedi ordaki doktorla görüşmeme gerek yok
Bebegim0101 Hayaller_umut ama devlet hast.muayene etmeden rahim flimi cekmiyor bilgin olsun,evet sonucu hemen aldim 5 10 dakika sonra sonucum çıktı hem cd hem rapor seklinde aldim.
Hayaller_umut Bebegim0101 cekildim özele gittim aneztesi aldım dayanılacak ağrı değildi tıpda yapamadım özele gittim tüpler acık
Bebegim0101 Hayaller_umut him dogrudur cnm herkesin agri eşiği farklı olabilir tabi,ben çekildim ama hic birsey hissetmedim.benimde tupler acık ama rahimde perde ve yapisikliktan dolayı histeroskobi olacam.onu arastırıyorum bakalm