Yagmr000 Kizlar çok kötü düştüm ağrım sizim yok sadece belim ağrıyor köyde yım şuan eşimde burda değil sadece bel ağrısı var ne yapicam bilemiyorum 😢bebeğe birşey olmuş mudur 11 haftalığım
Mavi87 Yagmr000 bilgim olsa yazardım. Kanama vs yok değil mi? Doktora görünmenizde fayda var. Bu şekilde uzaktan yanıt vermek doğru olmaz
Serapveminikleri Yagmr000 Kimse bilemez ki bunu Dr bile sorsan gelip bakmam lqzim der inşallah birşey yoktur ama bence Dr gidin yada sağlık ocağına onlar size gereken cevabı verir burda kimse bilemez 🙏
Pinar17 Yagmr000 çok geçmiş olsun. Kanamanız falan olursa hemen doktora gidin. Nasıl düştünüz, karın üzerine darbe alınmadığı sürece çok sorun olmuyor diye okumuştum Dr. Kağan kocatepenin bir yazısında. Ama siz yine de dikkat edin bol bol yatıp dinlenin.
mujdezengin Yagmr000 bebeğe birsey olup olmadığını bizler bilemeyiz ? Acilen doktora gitmelisiniz en azından içinizde rahat eder inşallah birsey yoktur
Pinar17 Yagmr000 inşallah ama yine de gidebiliyorsanız doktora gidin derim haftanız daha çok yeni. En azindan ultrasonda bebişi görürsünüz içiniz rahat eder.