mcansu Teyzeleri oğluşumuz geliyormuş bugün öğrendik cinsiyetini. 🌼💙 Sanırım biraz tosuncuk olucak. 16 haftalığız boyu 14 cm dedi ağırlığı 160 gr dedi. Normal mi internetten baktığım ortalamaların üstünde görünüyor.
Nurunannesiii12 mcansu saglik la gelsin benim kızımda o haftalarda boy ve kilo olarak öndeydi. Ki hala öyle gelişimi şükür güzel gidiyor. Annesi gibi boylu poslu olucak cicegim🥰🧿🌸
Edaaltintass mcansu bende bugün muayene oldum 16+5 14 cm boyu 170 gram kilosu normal dedi doktor bence sizinde gayet normal
mcansu Nurunannesiii12 bizimki iyi ki bana çekmemiş. 😅 158im ben ama babadan şanslı herhalde boylu olacak dedi doktor da.
Guneyinannesi1 mcansu kız benimkinin boyu uzun olcak herhalde ortalama tamamen boyu 12 cm dedi kilosu 80 90 gr civarı demisti doktor 12+6yken suan 13+5im kim bilir nolmustr 😆
Nurunannesiii12 mcansu 😂 erkek olsaydı babasına benzicek derdim ama babası da boylu tıp olarak detaylida gördük kızımızı babasına cekicek hanfendi burnu dudak göz hep babasi🤣🥰 oyuzden boyu poşu bana çekecek deyip kendimi avutuyorum.