kubraktass13 35+4 teyim nts ye girdim sancılarım var doktor dinlenmiyorsun iki hafta yat dinlen ve sıvı tüket çok erken dedi kızlar 😒 bende dinlenmeye geçtim artık heran gelebilirmiş yani
U-M_mom kubraktass13 Çokta erken değil aslında benim doktorum 35. Haftadan sonra bi sıkıntı olmuyor genelde demişti
suscarparimm kubraktass13 Bol bol dinlenmeye çalış elbette erken ciğer gelişimini tam anlamıyla tamamlamamış oluyor o haftalarda çok dikkat edin
kubraktass13 U-M_mom benim doktor iki hafta sabret dinlen temmuzu bul bana yeter dedi bende dinlenmeye geçtim şimdi
Rumeysare 37.Haftaya kadar doğan bebekler orta prematüre sınıfına giriyor kendini çok yorma insana son zamanlarda bi enerji patlaması temizlik aşkı geliyor dikkat et dinlen bol bol ama bu haftada doğan bebeklerde gayet sağlıklı oluyor kendini üzme 🙏🥰
Kozmooneri kubraktass13 iciniz rahat olsun 35+5te gece boyunca hastanede kaldim, nst ve dogumu geciktirmek icin mini bi tedavi yaptılar. Hemen ardindan izne ayrıldım, şimdi 37+6yiz ve gerçekten dinlenin ve sivi tuketin😊
Momcans kubraktass13 icinizi rahat tutun benim de suyumda azalma gördü doktor ben de 36.haftadayım genelde 37.haftada beklerlermis su azalmasini ama iste cok yormadan islerimi halletmeye calisiyorum ben de saglikla gelrler insallah💭🙏