Nurciv durumomsss kaset test yaptim Bugün negativ kuzum🤷♀️ Bugün yogun akintim var aliskan beyaz neyin belirtisi acaba? Daha yeni yumurtlama olacak gibi akinti🤦♀️ Sende durum ne canim
durumomsss Nurciv benim de birkaç gün önce ovülasyon testim koyu çıkınca akıntılarım yumurta akı şeklindeydi şu an 3 gündür karın ağrısı çekiuroum adetim gelecek galiba ve erken gebelik yaptı. Ben de negatif çıktı
Sisi durumomsss ya ben umutlandırmak istemem ama erken gebelik testlerinde çıkmamıştı benim kaset testlerde çıkmıştı hep kan ver bence en garantisi canım 🤗
Nurciv Sisi Ama kaset testler daha siliklesti hala Adet olmadim net bi cizgi göremiyorum bat 25 bekliyorum hala canim🤷♀️ Birde Bugün yumurta aki gibi akintim var Dün batmalar oldu alt kisma bunlar belirti olabilirmi
durumomsss Sisi benim de böyle olsa sanırım bir mucize olur 🥰 adet olacağım gibi duruyor çok yakınım adet olmaya
Sisi Nurciv batmalar adet belirtisi de olabilr gebelikte en iyisi sen bat bekle canım hakkında hayırlısı olsun😘
durumomsss Nurciv yapmadım kuzum negatif olacağı kesin gibi bi şey adetim bugün bekliyorum 🙈 testler o kadar temiz çıktıki birdaha yapmaya umudum kalmadı
Nurciv durumomsss Allah bilir adet olmadigin sürece umut var kuzum. Az önce Üc Test daha aldim ben. Umutlumuyum degilim ama nasrettin hoca hesabi artik ya tutarsa ☺️
Nurciv GulcanDongel testler negativ canim Malesef olsa cikardi yoksa 25 bat imi bekleYim. Allah razi olsun unutmamissin ❤️
GulcanDongel Nurciv bekle bakalım inş olmasın güzel haberleri alırsın canım eğer iyi haber yoksa üzme kendini zamana bırak ❤️
Nurciv GulcanDongel öyle kuzum bu aydan umudumu kest gibi. Onlarca test yaptim yalanci positifdi kimi bu ara direk negatif gösteriyor. Rabbimin bi bildigi var sen dua Kabul olur senin duan insallah🤲🏻
GulcanDongel Nurciv etmem mi ederim tabi, nasibin önüne geçilmez, vakti zamanı var, inanıyorum olacak ama biraz zaman alabilir.
Nurciv GulcanDongel Öyle kuzum vardir Rabbimin bir bildigi. Bazen verdigiyle bazen vermediyle imtihan ediyor sabir ve güc versin yeterki🤲🏻