Rosaa21 [silindi] kızımın adı rosa duyan soruyor şuand gebeyim bir kızım dha oluraa adı lisa olacak inşallah 🌸
Merinosunannesii [silindi] kızım olursa nildeniz istiyorum hani şu alaz alaz yanalım diye şarkı çıktı ya o şarkı sayesinde isme bayıldım oğlum olursada alaz istiyorum bu arada yeni doğum yaptım daha 2 ay önce bir adet GÖZDE m var😍
Rosaa21 [silindi] benim adım rojda eşimin adı sait ikimizin isminin birleşimi rosa oldu ayrıca anlamı; gül. Gülün pempe olanı Moğolcada; cennetlik demek lisa ise anlamı; yuva demek
Selenaslan01 27 haftalık hamileyim bende kızım annesi olacağım 😍 Aylis İdil ismini katacağım kızıma Aylis isminin anlamı cennette bir bahçe , ay parıltısı , ay ışıltısı demek İdil isminin anlamıda Aşk , şiir demek
Ozgepoyrazaden Rozerrin Rosaa21 bende kızıma koyacağım . Hiç kafanız bulanmasın , gayette güzel anlamı . Hayatın başladığı yer , en büyük cennetin adı . Kuran da da Adn olarak geçiyor . Adem ile Havva nın yaşadığı cennet. Saçma sapan uydurma şeylere inanıp modunuzu düşürmeyin . Güvenilir kaynaklardan araştırın .
Gulten_1996 Eligulu 😂 bunu bilmek için Ermeni mi olmak gerekiyor? Ermeni değilim ama size tavsiyem kulağınıza her havalı gelen ismi bebeğinize koymayın. Eva koyanlar yaygınlaştı ki eva iskanivav ismi, Armen, aren bunlar Ermeni ismi, Rosa ismini her ne kadar sevsem de maalesef o da İspanyol ismi. İnsanlar havalı olayım derken kendi kültürlerini aşağılık görüp başka kültürlere yöneliyor. Üzücü
Gulten_1996 Eligulu yok canım yanlış görmüşsün ben karar veremedim daha ben Demir istiyorum babası Yamaç olsun diyor
Rosaa21 Eligulu armen ismini begenmiş çocuguna koymuş bir insan neden ermeni olsun ki çok saçma düşünüyorsunuz benim kızımın adı rosa ispanyolmuyum yani hem çevremizde birsürü arapça isimler konuluyor arap olmalarımı gerek
Didemmmmm Loya💕 Vera, 💕 Neva💕 Liva💕 Arsima💕Liya💕 Pera💕 Hena💕Asel💕Aden💕 Pars 💙 Atlas💙 Yamaç 💙Yankı💙Uzay 💙 Fırtına💙 Nefes 💙Uras💙
Eligulu Ozgepoyrazaden Kur’an da geçen her isim çocuga koyulmaz Aleyna isminin anlamı bağlaç yani “ve” demek. Anlamsız oluyor ayrıca çocuğun anne baba üstünde isim hakkı var güzel isim koymak zorundayiz
Olyb Ozgepoyrazaden Kuran’da Adn olarak geçiyorsa, nasıl Aden ismine evrildi birden? 😅 bir harf bir kelimenin anlamını değiştirebilir. Dikkatli olmak lazım.