citlenbigim2212 nze eşim yatıyor bende bir koltukta oturup sıkılıyorum pazartesiden beri kayınvalidr kayınpeder bizde sıkıntıdan patlayacam ayıp olmayacağını bilsem telefonla yatıp kalkacam
Sumisalii nze son 55 gunumuz sezeryan olucam korkusu sardi heycan korku utanc hepsi bi arada birde 3 gebeligim gayserili varmi gayserili
_sena_ Uykusuz geceler bitmek bilmeyen mide yanması 😅ve gecmeyen 34 hafta canım sabırsızlıkla bekliyoruz pasamizi senin nasıl gidiyor
Mom789 Yatiyorum kalkıyorum doğsun diye bekliyorum yapmadığım şey yok içmediğim zimbirti kalmadı yok gelmiyor sonra sinirlenip geri yatıyorum 😂
a_burcu_bur Mucizembnm şeker yükleme testi mi yaptırdınız, ne zaman çıktı acaba? Tatlı şeyler çok mu yiyodunuz?
Mucizembnm a_burcu_bur yeni yaptırdım şekerli şeylerle alakası var mı bilmiyorum da meyve çok yiyorum bi de fazla kilo almışım ondan da olabilir
Mom789 nze oyy sana daha çok var Allah sabir versin ben son 1 haftadır çatlayacak gibiyim sabir kalmadı az falan kalmadı bence bana doğacak gibi değil gelmeye niyeti yok benimkinin yılını dolduracak belli😂
Mom789 nze ay varya o zamanlar hızlı geçiyormuş cidden Sen 36ya gelince o 1 gun bile zor geçecek insan diyor 36ya kadar nasil geçmiş zaman 😂