Tugcenrtnc Birşey sormak istiyorum Ben 27 haftaligim son 2_3 gündür karnımda kasılma oluyor bebek bir tarafa toplanıyor gibi Hemen 15 sn sonra geçiyor sizde de oluyor mu? Bu arada kızım olucak😊
Sedaabdullah Tugcenrtnc benimde aynı şekilde oluyor hatta ben bebek toplandıgı için ovalıyordum doktoruma sordum bana doğuma hazırlık kasılmaları düzenli ve ritmik değilse sıkıntı değil ovalama yoksa kasılmaların daha uzun sürer demişti
Hasibeakdemr Tugcenrtnc bazen ara ara bana da oluyor canim normaldir çünkü ilk hamileliginde de oluyordu bana bi yere toplanıyordu oglusum
Ajdjrek Neyzen123_ cigerine su kaçmış yaşamaz dedi ama ben aldırmak istemedim suan kalp atısı ve güzelde hareket ediyor ama doktora giidyoz durumu iyi değil diyorlar
Beyzabcr Hasibeakdemr oğlumuz olacak Allahın izniyle ilk bebisimiz. 27 eylül görünüyor bakalım. Terazi burcu olcak bebisler
svncgzde Hasibeakdemr kızımız olacak inşallah ❤️ 1 ekim gösteriyo uygulama ama büyük ihtimalle Eylül olacak
Tugcenrtnc Sedaabdullah teşekkür ederim ya bende doktoruma yazdım ama genede insan başına gelmeyince tedirgin oluyor
Sedaabdullah Tugcenrtnc ben normaldir diye yazmamıstım sonrasıda yazınca öyle deyince bide korktum smdi dikkat ediyorm kendime