Hasibeakdemr birisi30 valla bir kız bir erkekten sonra yine dusunmussunuz üçüncüyü ne guzwl benim oulw olsa düşünmem heralde 2 tane yeter diye büyütmek çok zor kaçar yaşlarındalar🙂
Pamuk21 Hasibeakdemr Hasibeakdemr Hasibeakdemr 1 Hasibeakdemr en küçüğüm 12 en büyüğüm 18 oğullarım 12 yıl aradan sonra tekrar istedim ama çok istedim hep rüyalarımda bir kız çocuğu emziriyordum yada kucağımda bebek vardı ve şuan hala inanamıyorum kızımın olacağına rabbim herkese her meyveden tattırsın inş 🤲🏻
Hasibeakdemr Pamuk21 masallah Rabbım de gönlünüze göre vermiş demwk ki gercekyen canı gönülden istemişsiniz ❤
Nly_csr 26.hafta oğlumuz olcak ilk bebek çok heyecanlıyız😊 ve en önemlisi isim konusunda hala kararsiziz
Hasibeakdemr Nly_csr o isim bi şekilde yolunu buluyor 🙂 ogluslar anneye çok düşkün oluyor bwnim ki 2 bucuk yaşında gün içinde en az 100 defa anne sarılalım diyip sarılıyoruz birbirine 🤣🙂
Merve_taylan Hasibeakdemr 2 gün öncesine kadar erkek dendi şuan kız olduğunu öğrendim 27+3 deyiz bakalım artık 😊