Gzde218 Merhaba MEDİPOL PENDİK hastanesine gidiyorum. 12. Haftadayım ikili tarama testi isteyecekler. Telefonda fiyat vermediler. Öncelikle medipolde ne kadar bilen var mıdır ? Başka hastanede yaptıranlar ne kadara yaptırdınız acaba? 😅
Ist3434 Gzde218 sifa hastanesinde 90TL’ ye yapiliyor ve Burcak hanim ense kalinligini kendisi olcuyor. Bide muayene ucreti oluyor tabi Tuzla kart varsa yuzde 20 indirim
EMerve67 Gzde218 pendik kurtköy semt polikliniğinde bedavaya yaptırdım ben kadın doğum doktoru var o yaptı ışın hanım gayet güzel baktı hem de
Ist3434 Zeysezer evet :) bende cok tereddutte kalmistim ama arkadaslarima falan sordum zaten ederi o kadar bir kan aliyorlar ne olacak ki fln dendi. Hastanenin labaraturarini aradim, eksik bisey mi bakiliyor vs gibisinden onlarda heryerdekiyle ayni dendi. Bende yaptirdim. Sorun cikarsa da fetal dna yaptiracaktim ztn.. o yuzden yaptirdim. Ultrason da bitek soru isareti olabilir aklinizda cunku perinatoloji yapmamis oluyor kadin doktor uzmani yapiyor ama ztn dedigim gibi bir sorun olursa yeniden baska doktora yaptirirsiniz. Veya fetal dna isterler.. bence yaptirin şifa da..
Zeysezer Ist3434 aa çok şaşırdım valla. Pendik’teyim bende haftam daha var ama bilinçli olmak lazım. Teşekkürler 🤩
Ist3434 EMerve67 kan testi yapilmadi mi peki? Sadece ense mi olculdu? Kan testi yapildiysa ona ucret almamalari ilginc olmus.
EMerve67 Ist3434 kan testi de yapıldı ölçüm de yapıldı üç güne de sonuçlar çıktı devlet hastanesi oldugundan ücretsiz
EMerve67 birsaglikci pendik kurtköy semt polikliniği diye çıkıyor zaten mhrs den aldım direkt ışın yeşim yeşilkaya kadın hastalıkları uzmanı aç karnına gittim ikili test için geldim dedim zaten hemen baktı kanı da aldı sonuç da üç güne çıktı
Gzde218 EMerve67 yani Pendik devlet hastanesin Kurtköy semt polikliniğinde yaptırdınız doğru değil mi
Deletedmom_33 Gzde218 Kaynarca semt polikliniği de boş oluyor oraya da bakabilirsin veya yakacık kadın doğum
Asdasfg Faddoli23 bende ona gidiyorum en başından beri çok methini duymuştum 🙈 doğuma kendisi mi giriyor acaba
Gzde218 irem-ferdi ya çok pahalı değil mi yani bunu başka hastanede 100 liraya yapanlar var çok tuhaf 🧐 detaylı zaten pahalı çoğu yerde de o da yine en düşük 400 liraya görmüştüm.
momiesbabies Gzde218 zaten ikili tarama testini kendi doktorun yapabilir, ense burun ölçüsü normal çıkarsa test tamam sayılıyor zaten, eğer risk görürse detaylı olanlar sizin isteğinize bağlı isteniyor, hiç gittiniz mi ki doktorunuza
Gzde218 momiesbabies yarın randevum var 12. Haftadayım test zamanı geldi de ben yaptırsam mı emin olamadım açıkcası sonrasında strese girmek istemiyorum tabi emin de olmak istiyorum. Kendi doktorum kontrol ettikten sonra her şey yolundaysa ve yine de isterse yaptırmalı mıyım emin olamıyorum