Mujde0808 17 haftalık gebeyim bu iki uc gundur sol tarafımda sadece siddetli bi bas agrisi var ama sadece hareket edince ve ozellikle egilince zonklar gibi siddetli bi agri oluyo nedeni nedir sizce ne iyi gelir parol bile etki etmedi 😔😑
Zeyyyn Mujde0808 migreniniz tutmuştur vicks olur mentollü bir krem olur bide soğuk kompres yapın kolay kolay geçmeye bilir bir de tansiyonunuza bakın çıkabilir
Umudayolculuk36 Mujde0808 ay bendede oluyor buz koyuyorum benimde sadece sol hatta 5gündür var :( magnezyum iyi gelir mi acaba doktor verdi
Demetb Mujde0808 o haftalarda benim de öyle olmuştu, paso yattım göz bandı taktım, karanlıkta öyle durdum. Sonra bi anda bitti
Mujde0808 Zeyyyn tansiyondan bende korktum ama cok sukur degilmis ya yani migren ataklari olabilir ama iki uc gundur gecmemesi normal mi
Zeyyyn Mujde0808 normal benimde o haftalar da çok tuttu mecbur artık hastaneye gitmiştim şuan çok şükür yoklamadı migren
[silindi] Mujde0808 bugün de lekelenme geldi çok korktum acaba düşük mü dedim ama minnacık pembemsi bişeydi küçücük ne olduğunu anlamadım