Shrylmzzz Adetim şuan 8 gün var biraz önce dayanamadım test yaptım fotoğrafta belli değil ama 15 dk içinde çok hafif çizgi çıktı bu testlerin doğruluk payı ne kadar
yucelayse Shrylmzzz 15dakika test süresi için çok fazla yani yanıltıcı olabilir ben de 6ya da 5 gün önce test yapmıştım çok silik ikinci çizgi cıkmıstı ama bir dakika içinde falan. Bence iki gün sonra tekrar deneyin inşallah güzel haberler alırsınız ☺️
Zeyyyn Shrylmzzz ben yaptığımdada Bi 15 20 dakıka sonra silik çizgi çıktıydı guvenemeyip adetimn geçmesini bekledim normal test yaptım oda silikti ama hamileyim 5 aya girdik hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre versin Rabbım 😊
Meless Shrylmzzz olabilir yerleşme esnasında böyle batmalar oluyor🙏 Hatta gebelik boyunca kasıklarda ağrı ve batma hep oluyor… Silik çizgi gördüyseniz hemeen koşup kan verin. Rabbim gönlünüze göre versin🙏
Aykem Shrylmzzz seher hanım biraz bekleyin testi tekrarlayın ama içinizin rahat etmesini isterseniz kan verin.
Shrylmzzz Normalde göğüslerim falan hassaslaşırdı adet önce ama şuan hiç bekirti yok 10 gün önceden kendini belli ederdi
Shrylmzzz yucelayse inşallah beklicem iki gün daha ama hiç adet olcakmışım gibi değil yani belirti falan yok normalde çok ağrılı sancılı geçer adetim hastaneye gideriz hep