Hamidee27 depsizoo sen birde son haftaları gör hiç geçmiyor gibi geceleri de uyuyamadığın zaman daha da zor geçiyor benim ki son 18 geçmiyor 😩😩
depsizoo Susamtanem1 bende 80e kadra hızlı geçti sonra olduğum yerde saymaya başladım 😄 ha geçti geçecek diye
Kucukmucize Susamtanem1 hazırlıklar yavaş yavaş alınıyor 😊heyecan dorukta 2 gündür kendimi doğum yaparken vs görüyorum 🙈
mutluugizz Susamtanem1 hazırlıklar devam ediyor 😍 kıyafetlerimiz bitti beşiğide alındı bir tek benim ve bebeğimin bakım ürünleri kaldı onlarda bitince başlasın hastane hazırlıkları 😍 senin ne durumda
Sibelbekler Susamtanem1 Son 55 -bol tekme -nefes darlığı -mide bulantısı -sağdan sola dönerken göbeğimi tutmadan dönememe -kısıtlı hareket -yorgunluk -yürüyüş esnasında bel ve kasık ağrısı
busracnbk Sibelbekler hepsinin altına imzamı atmakla birlikte; -ayakta biraz kaldığım an karında sertleşme -gece uyuyamama -uyuduğum kısıtlı sürede sağdan sola dönerken uyanma -artık ayakkabılarımın olmamasından bahsetmiyorum bile 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂