Alyaa Kızlar arkadaşımun bugünle 3 günü geçti 4aydır falan deniyorlardı dün test yaptı ama testte bir şey çıkmadı hafif kasık ağrılarım oluyor ama adet olmuyorum diyo normalde günü güne olur takip eder ama 3gün geçmesine rağmen olmadı yarın bir daha test yapacak böyle olupta bi kaç gün sonra testi pozitif olan var mı
Gzdeee Alyaa geç döllenme olabilir 🤗 o yüzden testte henüz çıkmamış olabilir. Bir kaç gün bekleyin tekrar test yapsın. Ya da direk kan versin hemen çıkar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍
maat Alyaa Benimde günü gününe hatta saati saatine gelirdi reglim. Bir kez 5 gün geçti,emindim hamile olduğuma. Hatta doktora gittim,kanda yok ama geç döllenme olabilir dedi. Akşamına adet oldum. Çok umutlanmasın,negatif çıkarsa çok üzülür😞
burcufrkn_ Alyaa bende test ve kan testide negatif cikmisti adetimden bi kac gun sonra yaptigimda pozitif cikti canim
Alyaa Evet ama bekliyim bir gün daha diyor çok kez denemesine rağmen olumsuz çıktı üzülüyor böyle negatif olupta iki üç güne sonra pozitif çıkan var mı
Deniz2961 Alyaa bilmıurm cnm ya Bn adetim bir hafta kala enfksynm var diye gtmıstm oyle ogrendm gebe oldgumu test yapmadım hıc yani
Alyaa Deniz2961 bende 4gün kala öğrendim kasık ağrılarım var diye istiyordumda test yaptım çıktı çok şükür
Alyaa Alyaa arkadaşımda çok istiyor 4 aydur deniyorlar sürekli test yapıyor ama bir şey çıkmıyor üzülüyor şimdide çok hevesli bekliyor olumsuz çıkarsa mafolur çom üzülür böyle olan var mı diye bir umut sordum işte
Ftmacgdm Benimde adetim geçmişti kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım olmuştu hatta testtede çıkmamıştı geç döllenme olmuş ☺️
Sbrygl1 Ben hamileliğimi 2 aylık öğrendim bebeğim olmuyor olmuyor diye kendimi yerken 2 aylık hamileymişimde testlerde çıkmıyormuş bide üstüne adet görmüşüm
Tubagrnc Alyaa benim adet dönemim 2 gün gecikince test aldım ilkinde çıkmadı ertesi gün eşim ısrar edince tekrar yaptım yine çıkmadı ertesi gün kan testi yaptırdım onda çıktı eczaneden alıp yaptıklarım negatifken kan testinde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim en iyisi kan testini yaptırsın içi rahatlar
Alyaa Tubagrnc işte eşi göndermiyor hastaneye erken diyor korkuyor ya çıkmazsa diye çünkü 4aydır falan bekliyorlar
AnneyimHamileyim Alyaa Benimde hep gününde gelirdi bir kere 5 gün gecikmişti ve tamam kesin hamileyim dedim ve gecesine adet olmuştum şu an çok şükür 6 aylık hamileyim inşallah arkadaşın da hamiledir ama yinede fazla umutlanmasın canım test yapsın bi kaç gün sonra