zcelik Atesbeyinannesi canım parasıyla değil mi tabi ki kabul ederler sadece doktor seçemezsin hangisi denk gelirse o gerçekleştirir doğumunuzu. İlla takipli olacaksınız diye bi kural tabi ki olamaz
Atesbeyinannesi Sedadagistan ya aslında keşke bulunduğum ilde özel olsaydı başından beri ona giderdim gerçekten devlet hastaneleri çok kötü 🥺
Sedadagistan Atesbeyinannesi Bazı devlet hastaneleri berbat oluyo haklısınız kimisi de özel gibi iyi oluyo ama
Atesbeyinannesi mutluugizz aradım doğum ücretini öğrenmek için bizim hastamız mısınız falan demediler ama doktora randevu alıp ona soracağım mutlaka 🤗
Misto Atesbeyinannesi yaparlar neden yapmasınlar işin ucunda para var sonuçta.Bir defa muayeneye git ama doktor seni görsün dosya açılsın konuşun sonra doğuma gidersin.
Sedadagistan Atesbeyinannesi Bende aynısını dedim valla sonu sezeryan olacaksa sancıyı boşuna çekmiş olacam direk sezeryan yapın dedim
Atesbeyinannesi Sedadagistan gerçekten hem sancı çekip hem sezaryen acısı çekmektense sadece birini çekeyim bari
BuseVV Atesbeyinannesi siz 3 hafta beklerseniz o bebek daha da kilo alır yine normal doğum yapamazsınız. 4 kilonun üstü sezeryan oluyor diye biliyorum.
Atesbeyinannesi BuseVV evet öyle oluyormuş doktorum da dedi 4 kiloyu geçebilir diye e o zaman 3 hafta sonra sezaryen olacaksam o kadar zaman neden bekleyeyim ki
Birpapatya4 Atesbeyinannesi evet arayıp gidin sezaryen diye ben öyle yaptım sabah erkenden aradım dr l görüştük tamam gel dediler gittim öğleye doğru sezaryene aldı
Atesbeyinannesi Birpapatya4 ay ben de konuşacağım büyük ihtimalle kabul eder daha önce 1 kere muayeneye gitmiştim zaten o doktora
MDT Atesbeyinannesi kabul ederler bence ama önce bir muayene olmanız gerekiyor. Direkt doğuma gittiğinizde sıkıntı olabiliyor ki haklılar bence. Çünkü sağlıklı bir doğum için bebeğin ve annenin seyrini bilmek gerekiyor
Atesbeyinannesi MDT tabiki o yüzden önce muayene olup doktorla konuşacağım mutlaka ama gidebilirsem tabi başka ilde çünkü hastane eşim de askeri personel şimdi de tam tayin zamanı karakolda eşimden başka kimse kalmıyor resmen izin alabilirse gideceğiz inşallah 🥺