Ogretmenanneyim Fundahasan canim benim 20 gün oldu 3 4 gün sonra adet masajı vaf YouTube de onu yapicam onu yapınca hemen geliyor benim sen hiç denedin mi o masajı
AnnelikHayali Fundahasan kürtaj sonrası 40-50 günü bile bulabiliyor. Zaten kürtaj günü adetin ilk günü sayılıyor. Arkadaş nasıl 15 gün yazmış şaşırdım ben. Ben düşük sonrası tam bir ay sonra adet oldum. Senin de bugün yarın gelir inşallah.
AkademisyenAnneee Fundahasan Kürtajda rahim duvarı kazınarak işlemle döküldüğü için daha çabuk oluyor . Evde veya kendiliğinden kürtajsız düşüklerde rahim duvarına dışarıdan müdahale edilmediği için 30/40 günü buluyor . Doktorum söylemişti .
AkademisyenAnneee AnnelikHayali Ölü doğum yaptığımda doktorum arkasına kürtaj yapmıştı ve sormuştum. Hatta 10 gün sonra ilk kontrolümde adet olmuşsun suan demişti . Detaylı anlatmıştı .
AkademisyenAnneee Fundahasan Amin, teşekkürler Rabbim kimseye yaşatmasın hamile olan tüm kardeşlerime kazasız belasız kucağına almayı ,isteyenlere de sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin . 🤲🏻🍀
Ogretmenanneyim Insallah bir an önce oluruz adet olunca tamamen geçecekmiş gibi hissediyorum ben daha tam atlatamadım