Iremsude atlasinannesii yaa kucaginiza aldiginizda butun hepsi gecicek yerine iyi seyler kalicak boyle dusunun
Iremsude Cennet-polat evet cok dogru dusunuyorsunuz kendimizi sakinlestirmek onemli biz gerilirsek bebeklerimizde gerilir korkmiyalim dogumdan oylede boylede gelip gecicek bende normal istiyorum bklim hayirlisi
Cennet-polat Iremsude aynen canım daha var Allah yardımcısı oslun herkesin kolaylıkla olur biter bebislere kavuşuruz hepimiz 🤲
Gmommysboy Iremsude şafak 3 ..stres mtres kalmadı sona gelince bir an evvel nolcaksa olsun diyor insan inanın🥲
Iremsude Gmommysboy ayy hadi bizde öyle oluruz insallah cok gerginm suan ama insallah gecer gerginligm
Yildizz-42 Iremsude son 11 gün kaldı 😊 korku mu heyecan mı stres mi bilmiyorum sadece kucagıma aldığım anı düşünüyorum 🤷🏼♀️
Iremsude Yildizz-42 masallah az kalmis allahim bize de gostersin o gunleri insallah evimize bebegimiz kucagimizda girelim nasipse
Sarellem Iremsude son 88 bizimde. Ama sezeryan olcagı için 1 hafta 10 gün erken olur diye tahmin ediyorum.
Iremsude Sarellem evet dogru 38 ken falan aliniyor bebek sezeryanda sag salim alon kucaginiza insallah