Selen37 Elcnbykckr Allahım siz sayıyla mısınız 😂 bana vahiy mi geliyor sezeryan olacağınız. İlk haftadan mı belli oluyor doğum şekliniz. 40 haftayı doldurmayı beklerseniz 11 aralıkta falan doğuramıyorsunuz 😂 Allah için boş konuşmayın
Elcnbykckr Selen37 hayır 2.gebelik sezeryan diye belirtiyoruz size ne oluyor anlamış değilim doktor kesildiniz basımıza. Yorum yapmayın mümkünse
gamzelianne1 havakcdl-48 normal canim mesela bende orda bi siskinlik var gni hissediyorum o tarafa yerlesmis sanirim benimki ve rahmin buyudugu icin icerdeki baglar geriliyor normal yani korkma 😌 kendini yormamaya calis
Selen37 Elcnbykckr sana mı yorum yaptık atlayan sensin. Hanımefendi hesaplıyorum 11 Aralık çıkıyor diye inat edince onun yerine hesaplayıp attım yanlış bilmesin diye. Size ne oluyorsa 😂 nasıl doğurursanız doğurun yoksa banane
Yenianneadayi2208 anneyimmm_ Sağol canım şimdi bi de diyetteyim ya 4.ayıma giricem daha 800 900 gr kadar ancak alabildim 🥴
gamzelianne1 havakcdl-48 😂😂 cinsiyet ogrendiniz mi peki ben cuma gunu gidecem insallah 😂 13 haftalikken de acmadi bacagini 😌
Didemmmmm Anne55_ Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 ben 2 haftadır iyiym arada migren atağım tutuyor o zorluyor biraz
Didemmmmm Elcnbykckr benim ikisinde de bana 17. Haftaya kadar inanma dedi doktorum😉 çarşamba günü gideceğim bakalım gösterir inşallah. 🙏 Heyecanla bekliyorum. İçim kız diyor ama bakalım 😉
Elcnbykckr Didemmmmm valla bende bi sonraki randevuyu bekliyorum 16haftamda gitmiş olucam doktor bi kız bi erkek dedi ama erkekte kesin konuştu elime usg resmide verdi ama bende çok erken buldum hayırlısın artık bilmiyorum 😬☺️
havakcdl-48 gamzelianne1 evet kız imiş miniğim ikili de iken de kız gibi demişti bugün kesin kız dedi sonrada lln bir sürpriz olmaz ise 😍
gamzelianne1 havakcdl-48 ayyy hayirli olsun 😌 saglikla gelsinler insallah 😌 banada ilk tahminde kiz gbi demisti bakalm cuma gunu gosterirse insallah bizde ogrencez 😌