Selen37 H_myra1 son adet tarihi 16 martmış ve 11 Aralık olduğunu söylüyor doğumun ısrarla 😊 benim şuan 14+5, doğumum 11 Aralık
ege_ayaz_mom Selen37 hanımefendi benim inatla bişey söylediğim yok niye bu kadar inatlasiyo kelimesini kullandiginizida anlayamadım olanı ve duyduğumu söyledim doktor 21 Aralık deyipte size 11 Aralık demiyorum size her neyse herkes işine baksın bence
H_myra1 Haleediz01 doktorlar da bi degişik cocugumuzn cinsiyetini bizden saklıyorlar 😅 ben devlette 13.hafta da ögrendim
ege_ayaz_mom Selen37 canım ben inatlaşmıyorum öyle bir huyum yoktur ben doktorun bana söylediği tarihi söylüyorum sana neden inatlaşma gibi bı amacım oldunku🙄
hazaltolga1 Didemmmmm yok bulamadım ya çok zormuş isim konusu 2 isim istiyorum biri içime sinse yanına isim yakıştıramıyorum kaldım öyle
Didemmmmm hazaltolga1 ayy evet canım yaa çok zor gerçekten içine sinmesi, anlamı, okunuşu, kişilik analizi ayy ayyy🙄
Elcnbykckr ege_ayaz_mom canım benimde son adet tarihim 16Mart bende sezeryan olduğum icin daha önce aralığın ilk haftası dedi banada doktorum
gamzelianne1 Didemmmmm 16+2 olduk cok sukur mide bulantim azalmadi 😔 ve bi de 10 gundur migren ataklarim basladi aksi gibi hic normal bi gunum yok cok sukur 😌 ikili veya uclu yaptirmadim sadece detayli ultrason yaptirma taraftariyim biraz😌 geri kalan hersey guzel 😂
Didemmmmm gamzelianne1 ahh o migren ataklatı bende 1 hafta önce çektim hem de ne çektim🙄 biberiye yağı çok iyi geldi onunla rahatladım
havakcdl-48 Yazderyasi gamzelianne1 merhabalar bugün 16 haftalık olduk ama uyandigim zamandan beri ayağa kalkınca sol kasigima ani ağrı giriyor sizdede böyle birşey oldu mu öğleden sonra doktor randevum var ama acil e gitmemi gerektirecek birşey mi sizce sizde de böyle ağrılar oldu mu
hazaltolga1 Didemmmmm gerçekten öyle uyumda zorlanıyorum zaten beğendiğim iki isim birbirine gitmiyor napıcam bilmem 🤷🏼♀️ siz düşündünüz mü
gamzelianne1 Didemmmmm tek cozumum kusmak ve yatmak oldu baska hic bisey ise yaramadi 🙄 insallah gecer
Birumuteses29 Haleediz01 kendi doktorum yaşadığım ilde değil özel hastanede ama o söylemedi burda sancılanınca özel muayenehanesi olan bir doktora gittim o söyledi ama çok hareketliydi 4 boyutludan bakıp söyledi ☺️
Didemmmmm hazaltolga1 ben erkekte Ali Uras 💙kız da Öykü Pera 💕diye düşünüyorum bakalım fikrim değişmezse 😉
Mirages Ozlemmmmmmm evime yakın bir devlet hastanesi var onu düşünüyorum. İlki normaldi. Bu da sağlıkla öyle olur inşallah🙏🏻
hazaltolga1 Didemmmmm canım bir sürü var 😂🤦🏼♀️ birini bulsam ikincisi uymuyor ama 🥺 umay,alya,lavin,ayliz,vera,larin bir sürü seçenek var hatta postta açtım sende bi isim öneriver 🙈