Didemmmmm Mirages yok canım ben özele gidiyor um en başından beri doktorum aynı. 17. Hafta olmadan inanma bana dedi. Haftaya gideceğim bakalım netleşecek inşallah 🙏
H_myra1 Didemmmmm normalde 16 haftalık olmam gerekiyor ama 2 hafta geriden geliyor geç döllenme 14+2 ve bulantılarım devam ediyor ilaç kullanıyorum bir an olsun hamile oldugum aklımdan çıkmıyor bu yüzden 😅 normalde dogurana kadar devam ediyor bunda kısa sürsün diye dua ediyorum 🥴🤗
Didemmmmm H_myra1 Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah güzel düşün güzel olsun 🙏
Momlife1 Didemmmmm merhabalar bende 15+2 oldum 🥑çok şükür mide bulantısı kalmadı 2. Gebelik olduğu için hafif göbeğim çıktı 2 Li tarama yaptırmadım 3lü de düşünmüyorum nasip olursa ayrıntılı ultrasona gireceğim 20 . Haftada 🙏
hazaltolga1 Didemmmmm bizde 15+5 deyiz kızımla 🤰🏼🐣 bulantım yok denecek kadar az arada bir yokluyor, şimdilik her şey yolunda rahat geçiyor gebeliğim ☺️ ikili tarama iyi olduğu için üçlü tarama gerek duymadı doktorum sen yaptıracak mısın?
Didemmmmm hazaltolga1 ben haftaya gideceğim canım hiç konuşmadım doktorumla bakalım ne diyecek. Cinsiyet i merak ediyorum heyecanla bekliyorum.
Didemmmmm havakcdl-48 17 - 20 diye biliyorum sonra da detaylı ultrason oluyor Ayakta çok durduğum da kuyruk sokumum ve belim ağrıyor. Birde bel fıtığı var bende o tetikliyor
havakcdl-48 Bizde su an 15+3 olduk. Sizin de elara ara kuyruk sokumu kemiğinizde ağrı oluyormu. Benim bel ve kuyruk kemigimde ağrı oluyor
Kubra2401 Didemmmmm Bizde 15+6 olduk bügün. Benimde hiç bulantılarım olmuyor artık. Cinsiyetini bu hafta öğrendim. 3 tarama yaptırmayacam. Doktorum gerek duymadı yaptırmaya. Acaba bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Didemmmmm Kubra2401 aynıyız ne güzel 😉 ilk gebelik olduğu için hareketlenme 18 ve 20.hafta da olabilirmiş. Cinsiyet net değil haftya söyleyecek inşallah 🙏 senin Cinsiyet ne
Kubra2401 Didemmmmm benimde ilk gebeliğim. Oğlum olacakmış ☺️ Bu hafta öğrendim bende rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲