havakcdl-48 Ouzc ben karar verdim kendimce ama eşim isim konusunda şimdiye kadar farkında değildi galiba yeni jeton düştü onun da bı isim belirmesi i bekliyorum bana kalırsa Kumsal Erva şimdilik
Ouzc havakcdl-48 arkadaşımın kızı var ismi kumsal pek tatlı 😍 Erva ismi de çok hoş bence ben de düşündüm bi ara ama eşim istemedi.
havakcdl-48 Ouzc bende eşim e ay sonuna kadar süre verdim bı isim onerisinde bulunması için ( annesinin isminden bir vaz geçerse inşallah 😁) söz ne düşündünüz varmı aklınızda bir isim
Ouzc havakcdl-48 yaa anne ismi mi istiyor inşallah vazgeçer. Evet biz de Gülce koyacağız inşallah. İsim konusu zor ve önemli 😊
havakcdl-48 Ouzc gülce de çok güzel bir isim canım 😍 yaa lale kayınvalide min ismi hem çok hafif bir gibi geliyor hemde kendisi kimlikde lale olmasına rağmen kullanmıyor başka bir isim kullanıyor bende kendi beğenip kullanmıyor ben neden koyayım diyorum 🤭🤭🤭
havakcdl-48 Ouzc gülce de çok güzel bir isim canım 😍 yaa lale kayınvalide min ismi hem çok hafif bir gibi geliyor hemde kendisi kimlikde lale olmasına rağmen kullanmıyor başka bir isim kullanıyor bende kendi beğenip kullanmıyor ben neden koyayım diyorum 🤭🤭🤭
Ouzc havakcdl-48 Ay aslında kötü bi isim değilmiş. Söyleyince kulağa hoş bile geliyor Ama dediğin gibi kendi bile kullanmiyorsa ve sen istemiyorsan mantıksız.
havakcdl-48 Ouzc teşekkür ederim canım hayırlısı gerçekten bakalım kaderlerinde hangi isim var ise 🙏😍😍😍