Aycicegim nisaninannesi2 merhabalar bende tüp bebek ile hamileyim 8 haftalık olduk salı günü kontrolüm var hepimiz hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🕊️
Gecce Benimde sat:20 mayıs cuma günü beta hcg:1933 olarak geldi. Haftaya muayeneye gidecem bakalım inşallah keseyi görürüz🙏🏻
cahillesohbetikestim QueenMommy 7+2 olduk çok şükür büyüyoruz bizim ufaklık önden gidiyormuş biraz 😁🐣🧸
Hatice_1326 nisaninannesi2 Selam canım. Azerbaycanlıyım. Son adet tarihim 15 mayıs. 6 haftalık hamileyim. 18 aylık oğlum var .
nurpella Ygtkgn bugün itibariyle çok kötüyüm kusmakdan nefret eden ve bu konuda kendimi sıkan bi insanım öğürüp duruyom sürkeli
Yamacin-Annesi nisaninannesi2 bende önce idrarda sonra kanda gördük kalbimizide dinledik şuan 7+2 yiz ❤️
smyr_na concikpanda yok henüz duyamadık. İnşaallah çarşamba günü doktor randevumuz var o zaman duyabiliriz💃💃🙏🙏
Ygtkgn Bende oglumda yasamamistim suandada yok okudugum kadariyla kiz bebeklerde daha cok oluyomus sanirim bulanti senin ilki erkekmydi
canancnn nisaninannesi2 merhabalar çok iyi yaptınız ben pazartsi test kitinde ögrendim bugun de kan testim sonuçları geldi hcg 10000 5 haftalık gibi oluyor sanırım bilenler varsa söylebilir ilk gebeligim kahramanmaraştayım süreç nasıl işlicek teleştayım
Kubrakayaa canancnn Merhabalar bende Kahramanmaraş tayım 8 haftalığım hangi doktora gidiyorsunuz acaba