Ygtkgn Elisaceren bendw az önce saglik ocagindan geldim tetanoz asisini yapti seker yüklemesinide iki gün sonra yapariz dedi ama giitmcem beklcem bende bi 24hafta olsn en azndan:)
Snemnemnem 21+4 deyim bende tetanozun 1. Dozunu geçen hafta salı günü oldum 12 kasım için 2. Doz dedi ama gerçekten kolum 3-4 gün ağrıdı ilaçda içemeyince sıkıntı 🤦🏼♀️
Ygtkgn Snemnemnem gecms olsun benim suan agrim yok ama ertesi gün basliyabiliyormus :S benim tek doz ilk gebelikte oldgm icin
Snemnemnem Ygtkgn evet benimde ilk gebelik ama 2. Ye çağırdılar malesef benimde 2. Gün başladı ağrı 😅
Snemnemnem Gizgizgiz ilk gebelikte 2doz oluyormuş 1 ay arayla ben 12 ekimde ilk dozu oldum 2. Dozu da 12 kasımda çağırdı sağlık ocağı
Ygtkgn Gizgizgiz canim benim ikinci gebelik ondan tek doz ama ilk gebelikte iki doz olmusum aradan on sene gecmemis ama yine neden yaptilar oda muamma anlamadim
Hatice_1326 Selam kızlar … Kaç haftalık oldunuz ? Bebiş kiloları nasıl ? Ağrılar var mı ? Bende bel ağrısı ve vaginal akıntı var .
Royalsun Hatice_1326 selam 🥰 24+6 haftalık olduk bebişin kilosuna iyi dediler. Sırt ağrım göğüs altında ağrı ve mide ağrım var yaklaşık 1 haftadır 😐😐
Bbilgi Selam kızlaar bugün tam 27+0 olduk. Bebiş 36 cm yaklaşık 950 gr dı 3 gün önce😍. Bel ağrısı ve kaburga ağrısı var kemiklerim batıyor rahat duramıyorum :/ ödem başladı bir de çok değil ama daha erken gibi, sizde durumlar nasıl 🤗
Ygtkgn Kilo artisiniz nasil arkadaslar ayda kac kg aliyorsunuz ben 2kg aliyorum masallah her ay 😀😀 ama baslarda almadm allahtan:)
cahillesohbetikestim Ygtkgn henüz 4 kilo aldım gebeliğin başında 4 kilo vermiştim şimdi verdiğimi geri aldım 25. Haftadayız 🤣
MelekAlyaM 25+5 teyim 37 cm 860 gr suan ama ara ara kasık agrım olmaya basladı rahım mı genıslıyır nedır anlamadım bırde bu ara gunduz cok hareket etmıyor geceleri maşallah yardırıyor
Piraye2021 MelekAlyaM 25+6 da benim ve gündüz neredeyse hiç hareket hissetmiyorum gece uykuda hissediyorum normal mi acaba böyle olması?
Piraye2021 MelekAlyaM Bugün bende de kasık ağrısı başladı normal mi doktor ile görüşebildiniz mi ? Perşembe günü için randevum vardı sistemden iptal olmuş zaten zor randevu buluyoruz bide iptal ediliyor şimdi kasım sonuna ancak var randevu.
Selin12- MelekAlyaM ben doktoruma sorum şuan 26+4 haftalık hamileyim doktorum bunların normal olduğunu artık olabileceğini önemli olanın ağrı girme sıklığı olduğunu söyledi perinetoloji doktoru