Busrabozdemir 39+5 olduk ama küçük kasılmalar dışında hiçbir belirti yok 😞 üstelik karnımında daha yukarıda olduğunu söylüyorlar🙄 sizde durumlar nedir nasıl gidiyor bekleyişler
Sevgiiiii Busrabozdemir 39+1 olduk bugün nst ye girdim hiç bir kasılma ağrı sancı yok ne zaman gelecek bakalım :)
Mrversnmz 40+ 3 bizdede tik yok :) suyu iyi oldugu icin bekliyorum ama persembe gunu sanirim suni sanciyls baslaticaz dogumu .. acele etmemize gerek yok ki karnimdayken gelisimi daha guzel 1 haftada 180 gr almis 😀 İnsallah saglikli bir sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza 🙏🏼
Miss Mrversnmz benim arkadasimda 41.haftasında gelmiyor bebek 🤷bugün yeter artık dediler ve suni sancı ile doğum yapacak zerre sancısı yoktu
Busrabozdemir Sevgiiiii umarım hayırlısıyla gelirler herşeyin bi vakti var ama sabırsızlanıyor işte insan☺️
Burcu-d 38+5 kafası aşağıdaymış sanırım Doğum kanalına girmiş demek oluyor bu fakat sancım çıkmıyor nst de ağrım da yok kasılmam da olmuyor açılma da yok :( :/ ne olacak hiç bilmiyorum sıkıntılardayım stres telaş....