Kelebekmadam 8+0 oldum bugün belirtilerim sabahları kalkınca kayboluyor mide bulantım çok kalmadı akşama doğru sadece halsizlik geliyor doktor kontrole çağırmadı iki teste çağırdı ben bebeğimin iyi olduğunu neye göre anlıycam :(
Tkr Kelebekmadam bekle içini rahat tut. Randevu al git. Benm içimde her kuşku olduğunda gidiyorum. Normalde bende 2 li teste gitcektim ama bekleyemedm dün gittim
Birumuteses29 Kelebekmadam benimde öyle oldu o haftalarda ve burda birisi demiştiki bende de oldu 3 gün snra tekrar başladı belirtiler bende de öyle oldu 3 4 güne tekrar başlamıştı şuan 13 haftalığız 😀
Tkr Kelebekmadam 9+6 yım tüp bebekle kaldım ilk düşük olunca fazla pimpiriğim doktorda alıştı. İçinizde kuşku varsa beklemeyin sakın içinizi kemirecenize içinizi rahatltın
Mrvcnsvr Bende 6+2 deyim ne mide bulantısı ne göğüslerde agrı ne koku hassasiyeti hiçbir şey yok korkuyorum randevum pazartesi günü.
Kelebekmadam Mrvcnsvr benim o zamanda vardı ama yine az azdı belirtim kesildiği gün hatta kontrolüm vardı çok korkmuştum ama bebeğim iyiydi pıt pıt atıyordu kalbi
elifff48 Bende de hiç bir belirti yok sadece kanda çıktı cuma günü kese için muayene gideceğiz inş bir sıkıntı yoktur.
Kelebekmadam elifff48 her hamilelik aynı olmuyor ya illa olacak diye birşeyde yok aslında ama biz evhamlıyız