snyozkn güzel anne adayları,ben 32+3 hamileyim..ayağındaki aşırı şişlikler dolayı 37 numara olan ayağım şu anda 41 numara oldu 😣gün içerisinde 3 lt su tüketmeye rağmen özellikle ayağındaki şişliklerle mücadele edemiyorum .Benim. gibi aynı sorunu yaşayan. çözümü olan varmidir?hepimize sağlıkla hayırlı doğumlar 🤗
Ekksl snyozkn Canım benım de öyleydi. Maalesef ne yaptımsa inmedi. Otururken ayaklarımı uzatıp altına yastık koyuyordum o anlık iniyordu ayaga kalkınca yıne aynı 🤷🏻♀️
Selinnn snyozkn canım bugün öğrendim benimde ayaklarım şiş sürekli arada dinlendiriyorum ama kuru iğde iyi geliyor ödemi atıyor dediler. Yinede bir araştır istersen...Ben de denicem.
Birglbiray Çok şükür öyle sorun yaşamadım hafif şişkinliğim oluyor ama yediklerin içtiklerin çok önemli ben kesinlikle tuz kullanmıyorum çok etkiliyor tuzlu bir şey yediğimin ertesi günü şiştiğimi gördüm ve egzersiz yap hafif hafif çalıştır vücudunu başına gelen varsa yardım eder umarım 🤗
snyozkn Birglbiray canım. çok uzun zamandır ne tuz ne şeker tüketmeyin sırf önlem.amacli fakat değişen hiçbirsey yok .
snyozkn Ekksl şu anda hastaneye kontrole geldim otursam ayağım. oldu balon kalksam yürüyemiyorum 😣Allah yardımcımız olsun. yastık bırakınca biraz iniyor sonra yine aynı .dediğim gibi canm.
Minikyigitali Canım bende aynı öyleyim doktoruma söyledim tuzu ve şekeri tüketme bol bol su iç ve hamur işinden uzak dur dedi denedim faydasınıda gördüm birde otururken ayaklarını aşağı sallama ayaklarının altına yastık koy çok daha rahat oluyo 🙏🏻