Kediannesi123 2 ay kuvezde kaldı kilo dışında ilk başta sadece hafif bir solunum sıkıntısı ile alındı zaten doktorum gidişattan dolayı ciğer geliştirici iğne vurmuştu bana ama 23 günlükken kanda yüksek enfeksiyon çıktı bağırsakta yırtılma oluşmuş sevk edildiği hastanede farketmemisler 5 gün boyunca kaka içeriye de sızmış inanın çok çektim hala çekiyorum rabbim hepimizin yavrusuna şifa versin doktorların ihmalinden de çok çektik o sebeple bir doktora bağlı kalmayın kutuda 2 tane oluyor normalde kutusu 80 TL ama rapor çıkarttığniz zaman 2 güne bir 25 TL ye alıyorsunuz kutuyu devlet okadarini karşılıyor özel bir muayene olun detayli ultrason için dicem ama büyüdüğü için bende görmemişti sorunu ilkinde 2. Gebeliğimde ortaya çıktı birkaç doktora gidin ihmal etmeyin inşallah biran önce toparlar bebeğiniz ve günde sabah öğle akşam havuç suyu için çok faydasını görürsünüz benim gideceğim yerde 500 TL idi şuan 600 TL olmuş detaylı ultrason ücreti ama inanın şuan doktor doktor geziyorum virüsten dolayı çocuğuma bakmıyorlar bile randevu aldık yarı özel hastaneye goturucez mecburen rabbim gücünü bir şekilde verecek inşallah dualarim da sizinle ekstra sormak istediğiniz birşey olursa açıklarim