Kediannesi123 Hatice4 çok geçmiş olsun size de 🌸 kilosu nasıl peki 2 kiloyu geçtikten sonra daha rahat oluyormuş küvez süreci baya kısalıyormuş
tinymom Kediannesi123 benim de önce 1 hafta ile başladı gerilik sonra 3 haftaya kadar çıktı ama bende şeker vardı diyet yapıyorum biraz diyeti bıraktım abartmamak şartıyla bi haftada felan kendini toparladı
Kediannesi123 tinymom çok sevindim senin adına canım yaklaşık bir aydır böyle bizim iyi de besleniyorum ama değişmiyor
MDT Kediannesi123 benim de bebeğim 32 haftalıkken 1600 gramdı. 1 hafta geri dedi doktor. 2 hafta boyunca beslememe çok dikkat ettim. 34. Haftada 2043 gram oldu. Hala bir hafta geriydi ama en azından kilo alıyor. Şuan 35+1 ' iz yeni kilosunu bilmiyorum 3 gün sonra kontrolümüz var.
Pinar_14 Benim ikinci gebeliğim ilk gebeligimde 38. Haftada oğlum artık anne karnında kilo almadığı için sezeryan yapıldı 2630 doğdu küveze falan girmedi cok şükür sebebini bilmiyorduk… simdi 2. Gebeligim 17. Haftada 1 hafta geri düştü bebek oğlumun gelişim geriliginden bahsedince dr kızımda daha 17 . Haftada hem coraspin hem de oksapar başladı en son gittiğimde ben 31 haftalik hamileydim ama ultrasonda bebek 29 çıkıyor (1 hafta geç döllenmesi + 17 haftaya kadar oluşan 1 hafta gerilik ) ama bi sorun görmüyor suan dr um. Düşük kiloya ben hala üzülüyorum sizi de anlıyorum ama 2630 doğan oğlum hastaneden cikarken 2500 kilo idi ama sonra çok güzel toparladı. Simdi oğlum 8 yaşına girdi ve 41 kilo o yuzden sağlığı yerindeyse cok üzülüp caninizi sıkmayın 😉😉
Kediannesi123 Pinar_14 şimdilik görünen bir sağlık problemi yok ama 1500 çok az geliyor bana en azından 2 yi görseydi diyorum 🥺 coraspin kullanıyorum ama hiç ilerlemiyor kilosu
MDT Kediannesi123 benimkinin suyu alt sınırda ve ben 21. Haftaya kadar sürekli kustum. Sonrasında kusmadım ama bulantılar devam ettiği için iyi beslenemedim doktor muhtemelen ondan kilo alamadı diyor. Seninkinin sebebi neymiş
Kediannesi123 MDT benim su normal kan akımında problem yok son iki üç haftadır inanılmaz iyi besleniyorum. Sebep yok bazen böyle olabiliyor diyorlar 🙄
MDT Kediannesi123 sebebi Yoksa her an atağa kalkıp hızlıca kilo almaya başlayabilir. Süt,muz,yumurta,kaşar,et,tavuk,balık, ceviz,badem ,nohut,bulgur,yeşil mercimek tüketmeye çalış
Kediannesi123 MDT ahhh keşke yaa nasıl mutlu olurum 😃 yeşil mercimek tüketmiyorum hiç onu da deneyeyim
MDT Kediannesi123 yeşil mercimekli bulgur pilavı, yeşil mercimekli salata, yeşil mercimek çorbası… canın hangisini isterse.
Kediannesi123 MDT tamamdır canım deneyeyim ya son zamanlar da o kadar çok yiyorum ki bir hafta da 2 kilo almışım
MDT Kediannesi123 bebeklerimiz için alacaz artık ne yapalım. Ama sana değil bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Hamur işi, kızartma,tatlı vs’den uzak dur. Ne sana ne de bebeğe faydası var bunların.