hilalozdemir Kizlarr merhaba 7 aylik hamileyim uçak yolculuğu yapacagim ama tereddutluyum tüp bebek hamilelği benimki trabzona gideceğiz ordanda gumushaneye gececegiz yolculuk yapan varmi bu durumda fikirleriniz nedir
Mirayyy77 hilalozdemir İstanbul’dan trabzona uçtum bende 5.5 6 aylıktım sanırım hiç bir sorun yaşamadım daha önce uçağa binmiştim. Eğer korkunuz varsa bilemem heycanlanirsanız çok
Cimen_1409 hilalozdemir bende memlekete gideceğim 14 haftalık hamileyim doktorum bana uçakla gideceksen yazı yazıp vermem lazım dedi rapor yazacaktı sanırım bende arabayla gideceğim o yüzden yazmadı gidebilirsin dedi
Cimen_1409 hilalozdemir ilk gebeligimde çok bindim uçağa bir sorun olmadı doktor binebilirsin demişti
Nur3446 hilalozdemir bende 7 ayligim bi kac gün sonra İstanbul’a gidicem uçakla doğum için dr sıkıntı yok dedi izin kağıdı veriyor zaten
Mirayyy77 Cimen_1409 14 haftalık gebelikte izin kağıdı ilk kez duydum neden ki acaba. İleri ki haftalarda doğuma yakın haftalarda veriliyo onu biliyorum da bunu hiç duymamıştım 😊
Dilan2134 Nur3446 bende diyarbakıra geldim dün rapor felanda almadım söylemedimde hamile oldugumu 🤣 bi sıkıntı yaşamadım yani iniş sırasında biraz korktum okadar
Ozgu_momy hilalozdemir 36. Haftaya kadar uçak seyahati yapabilirsiniz 28-36 haftalar arasında doktor onayı gerekiyor.