Halidemat Bir haftadır aşırı sinirliyim herkese, eşime.,okulda saygısızlık yapan öğrenciye.. Bıkmışlık bezmişlik var üzerimde ağlayasım geliyor moralim çok bozuluyor. Geçmesi için ne yapmalıyım Benim gibi duygu bozukluğu yaşayan var mı?
Ebaa Ah beni bir görsen eşim galiba doğduğuna pişman dün akşamdan bugüne ağlayıp duruyorum gözlerim bavul oldu ruhum daralıyor artık
Busrabusra Hormonlardan canim hamilelerin genli oyle bende dahil.ben cozum bulamadim alistim gibi huysuzlugada😂
Halidemat Ebaa ailemde uzakta çok yalnız hissediyorum eşimde hep geç geliyor. Okulda merdiven çıkarken konu anlatırken nefes nefese kalıyorum artık ağırlaştım daralıyorum
cansugrn Busrabusra insallah😊 doktorlar genelde badem yagini da öneriyo ama bazilari tüylendirme yaptigini söyledi ben kullanmadm
Halidemat Benim eşimde okul müdürü. Sürekli eve geç geliyor toplantıya katılıyor çok sıkılıyorum daralıyorum onada sinirleniyorum
Gzd Benim esimde ben uyurken uyandırıp karnımı seviyo mıncıklıyo çok sinirleniyorum, boğuyodum dün gece 😂ama o cok eğleniyo bi keresindede ağladım uyandırma beni nolur cok uyumak istiyorum diye 🤦🏽♀️