Dilek0809 Serdar4125 hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ama durum paylaşmak için çok erken olmuş
llFatma GulcanDongel Evet hamilesin kuzu.Ho şimdi 2 güne bir kan tahlili yaptırılar düzenli artış var mı diye. 2 güne bir En az 2 kat artıyorsa da normal gebelik demek.Olmazsa da kimyasal ya da dış gebelik demek.
Burcu_NFUE Glbnpk akrabaların olduğu İnstagram wp gibi yerlerde paylaşmadı ya burada olsun varsın kim görecek 😂😂😂😂
AsenaEmre Serdar4125 beta yüksek evet gebelik var ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını 2 günde bir kan testi vererek anlarsın paylaşmak içinde çok acale etmiş gibisin
Glbnpk Burcu_NFUE resme bakarsanız Whatsapp durumunda paylaşmış. 😅 saygı duyarım da en azından artış görülseydi daha iyi olurdu.
Burcu_NFUE Serdar4125 vende 19 ile öğrenmiştim hayırlı olsun inşallah rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Burcu_NFUE Glbnpk ayyyy 😂😂🙈🙈 hiç dikkat etmemişim yaa 😂😂 şimdi tekrar baktım a evet kuzum bencede paylaşmak için daha çok erken bebek daha bir haftalık anca ☺️ Daha kese bile gözükmez anca rahme giden kan akışı hızlanmıştır bebek daha oluşmaya yeni başlamış keşke paylaşmak için bekleseydin 😂😂
ebrarglrs Ben ilk öğrendiğimde 10.89 du ve cok yorucu bi süreç oldu sürekli kan verdm yükseliyor mu diye stres sıkıntısı cok oluyo ama sonuca değiyor tabi :) iki gün de bir kan vermeyi ihmal etmeyin hayırlı olsun inşallah.
Eynur_2147 Bende yeni öğrendiğimde 4 haftalıktı ailem kimseye söyleme dedi halbuki testi görünce ztn kendimi kaybettim 😂😂bağırdım Bi bina toplandı samimi olduğum hangi arkadaşım akrabam varsa aradım 🤣en son eşime söyledim heyecan bu olsa gerek