Herkese merhaba; sonunda güzel haberi vermek bana da nasip oldu 🐣 38+4 te bu bebişler neden gelmiyor diye burada yazarken cumartesi gecesi 3 te uyurken suyum geldi kızlar. Bebeğim biraz kilolu haftasına göre bu sebeple doktorum o hafta içinde mutlaka doğurmam gerektiğini yoksa sezeryana alacağını söylemişti. Bebek gelsin diye yaptıklarımı en son okumak isteyene yazarım. Suyum geldiği gibi hastanede aldık soluğu, henüz 1 cm açıklığım olduğunu öğrendim ve doktorumuz hemen arandı. Sonrasında hemen hareket etmeye başladık yürüyüş eğilip kalkma çömelerek kalçayı sallama gibi ardından 4 cm kadar açılma sonrası suni sancım verildi. O zamana kadar hiç ağrım yok diyebilirim daha önce de hiç ağrı sızım olmadı. Suni sancı sonrası ağrılar arttı ve pilates topu ile sıcak duş altına soktular bizi. Sıcak suyun ağrıyı azaltıcı etkisi mükemmel ağrı geldikçe zıpladık top üzerinde ve 7 cm e kadar açıldık. Ardından doktor ve ebe bebeğime biraz destek verdi ıkınmalar sonu saat başı birer cm açıldık. Doğumhaneye 10 cm açıklık ile yürüyerek gittim ağrı geldikçe yolda dinlendim. Kendim yattım yatağa ve doktorumun güzel yönlendirmeleri ve bebeğimin 4 kilo olaması sebebiyle biraz ebelerin üstten bastırma desteği ile 15 dakika da kavuştum kızıma 🌸 umarım herkesin su gibi akıp geçer ve benişlerinize tez vakitte kavuşursunuz dünyanın en güzel kokusu ve duygusu 🐣 (merak edenler için; doğum başlasın diye yaptıklarım; ada çayı, rezene çayı, günde 7 hurma, cinsel ilişki ve yatarak bekleme, meme ucunu uyarma, çömelerek bekleme ve bacaklar açık eğilip kalkmak, bacakları açarak dans ederek yürümek, perine masajı ama 2 günde bir keşke daha gazla yapsaydım dediğim şey çünkü biraz altımda diliş mevcut, birde bebek doğmasaydı bir çay kaşığı kadar hint yağı içirecekti doktorum bu kadar kızlar sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım vakit buldukça 🌸)