Tubitarlac Ya ben bugün çatı muayenesi oldum 2-3 cm açılma var dedi nst de sancım çıkmış normal şekilde yani ben hissetmiyorum. 2 saat önce falanda kahverengi lekem geldi akıntıyla birlikte sümüksü birşey sadece vajinada batma ve kasıklarımda ağrı var
Seryy Tubitarlac neyi soruyorsun şuan hastanede bu muayeneleri yapıp eve gönderdilerse doğum başlamamış demekki sancı olup açılma olunca eve mi gönderdiler yani yada Eve gitmedin mi soru ne
MomNalbant Tubitarlac bahsettiğin sümüksü akıntı nişan olabilir benim de doğumum öyle başlamıştı 16 saat sonra doğmuştu ama nişan sonrası sancılarım başlamıştı. Dakika tutarak farkettim zaten onu da..
Tubitarlac Seryy normal kontrolüm vardı işte bugün çatı muayenesi de etti öyle dedi doktor bu hafta gelebilir dedi ama işte kahverengi kan geldi akıntıyla birlikte akşam üzeri nişan dedikleri şey mi nedir yani ben kırmızı diye biliyorum çünkü
Seryy Tubitarlac o zaman Bi acile git yani eve gönderdiyse açılma olpp yatırmaması da tuhaf bazısı sancı bile hissetmiyo doğum başlamış oluyo
MomNalbant Tubitarlac daha çok kırmızı oluyor evet sümüksü yoğun kırmızı , internette fotoğrafları olur tiksinmezseniz bi bakın benziyor mu benzemiyor mu diye …
Boncukgiller003 Tubitarlac Nişan dedikleri rahim ağzı tıkacı. Doğuma yakın bir sürede o tıkaç düşer. Sümüksü yapıdadir. Rengi kişiye göre değişir kimi kahverengi olur kiminin kırmızımsı kiminin yeşil renkli. Nişan geldikten sonra doğum 1-2 saat içinde de başlayabilir 1-2 gün içinde de hatta 1-2 hafta içinde de. Bu da kişiye göre değişen bişi 😊
Defne0 Tubitarlac canım bu anlattığın akıntı nişan sanırım çünkü burda nişan nedir adlı bir post açılmıştı ve herkesin tarif ettiği senin bu akıntı gibiydi doktorunun numarası yokmu bi arasan
YelizAtilla Tubitarlac çatıdan sonra lekenleme olabilir bazen doktorlar diyor lekelenme olabilir diye kahverengi diyorsun bana çatıdan kaynaklı gibi geldi ama sen her ihtimale karşı doktoruna bir danış derim açılmada varsa nişanda geldiyse zaten sancıda gelir bunların peşine ya da suyun panik yapma ama çokda rahat davranma derim hayırlısı ile gelsin beniş haftanda güzel korkma ☺️ Birde bugün gitmişsin hastaneye de gidebilirsin yarın kontrol süresi içerisinde olduğun için ücrette almazlar senin de aklın kalmamış olur hem ☺️
Tubitarlac MomNalbant ayy anacım yokkk gelmiyiiii 🤣🤣 3 cm açılmam var doktor dedi ptesiye kadar bekleyelim suni vermek istemiyorum dedi bekliyorumm bakalımmm 🤣🤩