BilgEbrar Haftadan merhaba👋 Yüzüstü desen zaten yatamıyoruz göbişlerden sırt üstü nefesim kesiliyo sanki sağa dönüyorum burnum tıkanıyor sola dönsem yine aynı nasıl uyucaz biz 😂
Busra0710 BilgEbrar canımcım 38. Haftadan selamlar. Uykunun olduğuna dua et. Bu haftalarda uyku denen şeyi unutuyorsun
Humanur2021 BilgEbrar 32+2′deyiz bizde simdiden uykular haram oldu gençliğim talan oldu shdhd 🤣 bizim cadı kısacası Alış anne diyor 🤦♀️🤣🙈
BilgEbrar Busra0710 2. Gebeliğim doğuma kadar bu şikayetlerden doğumdan sonra da bebeğim için uykusuz kalacağımı farkındayım 🤷♀️😂
Dereyee Merhaba ben de 25.haftadayım gece 10 kez uyanıyorum neredeyse 😒 sağa ya da sola yatamıyorum bende normalde hep sağımda uyurdum şimdi sadece sırt üstü uyuyabiliyorum o da artık pek sağlıklı değil sanırım 😏
BilgEbrar Dereyee ben bütün yatış pozisyonlarını severdim aslında ama şimdi pek mümkün olmuyo sağlıklı olmadığını duymuştum evet sırt üstü zaten nefesimi kesiyo
BilgEbrar haticerale63 o haftalarda ben bulantı çekiyodjm sen erken başlamışsın Allah yardımcımız olsun bacım
haticerale63 BilgEbrar bulantı koku hassasiyeti yeni durdu tabi bayılmalarim da oluyo arada artık yine nerde ne zaman bayılırım bilmiyom, 😂 Bel ağrısı da sanki gittikçe fazlalasiyo bacım yani yeni başlamadı hamileligimden beri yaşıyoruz birlikte 😂😂
Humanur2021 BilgEbrar valla hemde ne biçim 10 dk sürmüyor 2.ye gitmem 🤣🤣 yatak sermek şart olablir ahrhfkg
haticerale63 BilgEbrar bilmiyom canm ya anı olan bi bayılma oluyo bilinci zayıf olan biriyim doktor da bu ay yine bayilirsam tansiyon falan baktircaz