Edadlgc Kızlar Merhaba yarın çatı muayenesi olucam biraz korkuyorum. Ve bazı insanların bundan sonra doğumu başladığını duydum sizin nasıl oldu 37. Haftadayım
nurdane3504 Edadlgc bende Perşembe günü gidicem ultrasonda önde görünüyor acaba ona göre mi yapıyor bilmiyorum da hazırlıklı gitmek istedim nasıl oluyor fikrim yok kendimi de korkutmak istemiyorum 😄😅
Elifnur54 Edadlgc bende açıklık olduğunu 2 cm söyledi doktor yatırdılar o gün içerisinde toplam 3 kere alttan muayene ettiler hiç Bi sorun olmadı suyum bile patlamadı çıkalı Bi hafta olacak nazlı çıktı gelmek bilmiyor bizimkisi 😂
glnzem Edadlgc hiç korkmayın acımıyor iki parmak ile bakıyor zaten. Benim doğumum başlamadı sonraki hafta bebek kanala girmediği için rahimi yumuşatmak amacıyla eliyle muayene etmişti doktorum ondan sonra nişanım geldi ertesi gün doğurdum 😊
madame açıkçası herkesin gözünde büyüttüğü ve kendini kastigi icin zor olduğu söylenen muayene olarak düşünülmeden saniyelik bir islem kendinizi kötü düşüncelerden uzak tutun ve içinizden 5e kadar sayin zaten doktorun kontrolu çoktan bitmiş olacak 😄😄
Fet12 Ben daha dun oldum kendini hic kasma sıkma saniyelik yattigimla kaltigim bi oldu dogumumda başlamadi valla beklemedeyim😇
Teacher-mom Yani utanarak söylüyorum lütfen kusura bakmayın eşimizle ilişki olduğundada hani bir şey giriyor ya oraya omun gibi bir şey değil mi daha mı kötü tamamen bilgisizlikten soruyorum sorma şeklimden ötürüde özür dilerim
glnzem Teacher-mom kendinizi kasmayın hiç hissetmiyorsunuz bile emin olun. Ben kendimi çok rahat bıraktım hiç kasmadım ve hiç hissetmedim sadece 2 parmak ile bakılıyor zaten
Teacher-mom glnzem ben kesin kasarım 😔 kendimi kapatıyorum yani ilişkide bile zor 😞 bakalım hayırlısı