Dilaraarslanca Sol yumurtalıkta döllenen bebek erkek olan veya sağ yumurtalıkta dölllenen kız bebek olan oldu mu
Merveee34 Dilaraarslanca böyle şeylere pek inanmıyorum ama bende tuttu :) kızlarım sağda oğullarım solda idi :)
akgunbirsen Dilaraarslanca benim sağ yumurtalık evet kız ama bence tesadüf. Cinsiyeti erkekten gelen sperm belirler. Tek yumurtalığı olan insanlar var çocuklarının cinsiyeti farklı. 😍
Matmazelmemorial Mom72626 benimde ayni sekilde oglum da hersey soldaydi o erkek olunca ikinci gebeligimde hersey sagda oldu kiz oldugunu ordan tahmin ediyordum bence alakasi var yuzde yuz olmasada
Dilaraarslanca Ankara_06_ yani döllenme sırasında tek taraflı acı nerde hissediliyorsa o bölgede bebek yumurtalıktadır
Esmabozkurt Dilaraarslanca bana biraz saçma geldi kizim hep sağ taraftaydı suan oğlum da sağ tarafta 🙄
Ankara_06_ Dilaraarslanca Şuan 16+1 deyiz. Ozamanlar sağ tarafımda hissediyodum sürekli acıyı ağrıyı.
ilayda-95 Dilaraarslanca Hiç alakası yok kuzenlerim aynanda hamile kaldı biri sağdan biri sol yumurtalıktan yumurtlamış ikisi de erkek oldu :) benim soldu erkek cinsiyetimiz