Senaaaakkkk Merhaba anneler ☺️ 17+5 haftalık hamileyim. En son 2 hafta önce muayeneye gittim bir sorun yoktu. Ben hala hareketlerini hiç hissetmiyorum. Normal mi? İlk hamileliğim ve kız bebek bekliyorum. Anne karnında bir şey olmuş olsa bi belirtisi olur mu?
miniginannesi9 Senaaaakkkk bu haftalarda belirgin olmaz zaten hareketler, korkma. Bugün hissedersin yarın hissetmezsin.
Mavi34 Senaaaakkkk 17+6 bende 2 3 kez minik hareketler hissettim.oda uzanmıştım elim karnimdaydi öyle hissettim
merri07 Senaaaakkkk ben 22 haftalık hamileyim, bebeğim erkek, ilk hamileliğim ve hala hiçbir şey hissetmiyorum🤷♀️ Detaylı taramada herşeyi normal, hatta 10 gün ileri gidiyor bi de. Sizinki daha çok erken zaten hissetmeniz için..
Naz_01 Senaaaakkkk ben 17+2de başlamıştım hissetmeye ama 24.haftaya kadar hissetmemek normalmiş ilk gebelikte.bir iki haftaya hissetmeye başlarsın canım.
minicikanne Senaaaakkkk Normal yakın zamanda hissedersiniz. Özellikle sabahları yatakta yatarken kendinizi dinleyin.
kaderelmci Senaaaakkkk benimde kızım olacak 17 hafta içinde hissettim ilk hareketini sol kasık 2-3 tekme ondan sonra zaten hareketi başladı prensesimin şuan 29+1 haftalığız 🥰 doktorunuz sağlıklı dediyse sıkıntı yapmayın anne karnında kötü birşey olsa kanama ağrı gibi belirtiler mutlaka olur