Yasasinanneolmak Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Ben özel hastanede ikili test yaptırdım ama testleri karşılaştırmak adına devlet Hastanesi’nde de yaptırmak istiyorum. Aranzda devlet hastanesinde ikili test yaptıran var mı ne kadar ücret alıyorlar?
sukufee01 Yasasinanneolmak ozel 590₺ muane ile birlikte 24 haziranda randevum var ama devlete yer bulamiyorum.. perinalotoji bolumunden bakiyoruz dimi ? Bulabilsem hemen alcam ya
Yasasinanneolmak sukufee01 ben çok önceden randevu almıştım gebelik polikliniğine nerden bakabileceğimizi bilmiyorum özellikle perinotolojiye mı gidiliyor?
Dolunay_ sukufee01 Biraz pahalı değil mi 590 lira. Ben de özele gidiyorum. Sağlık çalışanına indirim oluyormuş 80 lira verdim teste ama sağlık çalışanı olmasam da 50 lira falan fark ederdi diye düşünüyorum
AybukeA sukufee01 2li teste kadin dogum bölümü bakiyor, perinatoloji bölümü detayli ultrason bakiyor, 2li teste muayenesi dagil toplam 225 verdim, 175 muayene 40 2li test ucretiydi. Detayli ücreti 600 TL idi.
Ilayda08 Normalde 500 tl idi bizim doktorumuz ense kalinligini ultrasondan gordu muayneyle beraber 350 tl verdik. Simdide detayli ultrasonum geldi onada 480+120tl muayne ucreti.
Yasasinanneolmak Gizemcetinn cok şükür 🙏🏻 bizim de ense kalınlığı normal çıktı iki sonuçta da. Şimdi yarın özelde kendi doktoruma yaptırdığım testin sonucunu öğreneceğiz devletteki de on güne çıkar heralde
Gizemcetinn Yasasinanneolmak kan testi 3 haftada çıkar yazıyordu ama e nabız girdim canım dün çıkmıştı onlar da normal benim sen de arada sırada e nabız dan kontrol et