Omerhatice [silindi] 35 de doktoeum bana başla dedi ama ben yapamadım korktum niyeyse 😂 dun gittim 2 cm acikligim vardi doktor onuda yapsaydın 3 4 cm olabilir di belki doğum bile baslayabilirdi dedi ama ne bilim işte yapamadım☺
Beyzan [silindi] 36 da başladım 2 günde bir yapıyorum şu an maksimum 2-3 dk yapıyorum ama yarın 37 olacağım süreyi uzatacagim biraz
Shyla_ktlu Omerhatice zor ya denedim ama beceremedim eğilemiyrm ki🙄 yatarkende olmadı ne bilim yapamadm 😕
Omerhatice Sevda58 bana esin yapsin dedi bide Soyledim eşime sen korktun kendine yapamadın ben nasil yapayım dedi bide canın falan yanar dedi oda yapamadı 😂
Sevda58 Omerhatice eşim yapayım diyor ama ben bile yapamazken ona hiç yaptiramam ve çoğu doktor önermiyor
Glbnpk Perine masajı doğum anında kolaylık sağladığı için mi yapılıyor yoksa doğum başlasın diye mi yapılıyor, bilen bilgi verebilir mi bana? ☺️
Alpays_Mommy [silindi] bana ebem 36 haftadan sonra baslayabilirsin dedi. Kendim karnimdan ulaşamadığım için kocama yaptırdım ama canım acıdı ve çok rahatsız etti beni. Ebeme danistiktan sonra bana dedi eğer aciyorsa veya seni rahatsız ediyorsa birak yapma zorlama dedi. O günden beri yapmıyorum. O masajın yüzde yüz garantisi yok malesef. Ama sizi rahatsız etmiyorsa yapmada elbette fayda vardır.