Muci182777 zehranurr inş allahım banada nasıp eder duymayı canım cok korkuyorum düşük riskimde de Protestan kullanıyorum kalp atışlarını duysam içim rahatlıcak
Muci182777 Cevaplarınız için tesk ederim ilk gebeligimi kalp atışları olmadıgı için kaybettim şuan 6 haftalık hamileyim pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicem yine aynı şeyleri yaşarım die cok korkuyorum 😞
SusamTanecigi Muci182777 doktorunuz kese ile ilgili bilgi verdi mi bende aynı şeyi yaşadım da üç kez çağırdı rahatlamam için kesenin büyümesini şeklini takip etti haftaya salı gideceğim inşallah
[silindi] Muci182777 neden korkuyorsun ki benim de 6 haftalık gibi gözüküyor veya 5 haftalık heralde duyabilirim herkes duymaya git diyor rahat ol stres yapma sakin olmaya çalış 🙏
Muci182777 [silindi] hersey allahtan tabi ilk gebeligimi bu yüzden. Kaybettiğim için psikolojik oldu biraz canım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın 🙏
nurbanuerdogan 7+5 ben bugün duydum tarifsiz bir duygu… ilk gebeliğim. İnşallah sağlıklı sıhhatli sende duyarsın 🙏🏼
Muci182777 nurbanuerdogan inş canım Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor inş bende duyarım rabbim banada nasıp eder ilk kürtajdan sonra 6 ay geçti 6 aydır hamile kalmayı beklıorum kaldım şimdide aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Beyzanuraslan Muci182777 8. Haftaya kdr duyulmadığı zamanlar olabiliyormuş geç döllenme gibi nedenlerle sıkmayın canınızı❤️