Mom0891 Nureylaa canım etsiz yedim bende hiçbir zararı yok etsiz olmasına dikkat et… Ye bir kere nefsin körelsin doktorumda acısız etsiz ye demişti
humeyra_tplsn Nureylaa Canım istedikçe sipariş veriyorum çok şükür şuana kadar bi zararını görmedim 😊
Merveee34 Nureylaa Tesekkür ederim canım :) Abartmadan yenildiği sürece zararı olacağını düşünmüyorum ..
Masal53 Nureylaa 😁😁 çooook yedim yiyebilirsin tabi ama etsiz olmasına dikkat et şimdi ver sipariş gelsin eve lop lop götür 😁😁
Beyzanuraslan Nureylaa ben gece aşermiştim etsiz çiğköfte ve 2 dürüm yemiştim hatta sonraki hafta boyunca doyamadım belki 5 gün yedim şükür bir sorun olmadı çok aşırı canım istemişti hala da Bi zaafım var çiğköfte ye 😅🤭
Beyzanuraslan Masal53 ay evet evet yanında da 2 3 bardak ayran 😋 tekrar aşericem neredeyse ya hamilelik zaafım çiğköfte oldu dayanamıyorum 🤭🤭
Beyzanuraslan Masal53 önceden favorim Ömer ustaydı ama bulunduğum yerde adıyörem markasından yedim müthişti daha öyle güzel çiğköfte yemedim😋
Masal53 Beyzanuraslan hımm evet benim buraya da açıldı adıyörem güzel çiğköftesi evet 😁 arsemia oses de güzel
Sibellllo Nureylaa etsiz olanı bildiğin bulgur köftesi istediğin kadar yiyebilirsin hiç birşey olmaz çokda faydalı