zehranurr Kızlaaar aranızda Beril ve Beren isminde tanıdığınız kız çocukları var mı? Huyları suları nasıldı acaba???
somurtkankedi zehranurr kuzenlerim var ikizler bebekliğinde ben baktım çok akıllılar uslulardı büyüdüler halen öyleler
dilaraakbulut zehranurr benim 9 aylik kizim var işmini öykü beren koydum 🥰suan ikinciye 23 haftalik hamileyim
Dadas zehranurr arkadaşımin ikizleri var. Birinin adı Bilge birinin adı Berendi. Arkadaşım berenden çok şikayetçiydi 😂😂 Bilge de çok usluymus 🥰
svdmm16 Yiğenim beril maşallah bebekliği cok sakindi ağlamayı bile bilmezsi şimdide yaramaz bi cocuk değil cok da tatlı ☺️
zehranurr svdmm16 ikizlerime Beril ve Beren düşünüyorum inşallah dediğiniz gibi olur benim kızlarımda🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İsmin karaktere etkisi olduğuna inanıyorum
Kedisever3535 zehranurr şaka gibi walla bende kizima bu 2 isimden birine düşünmüştüm konuyu görünce sanki ben açmışım gibi geldi :) anlamları nedir peki. Ben aslında bereni daha çok beğeniyorum ama aren isminde yeğenim war çok yakın olur diye de dusunuyorum
zehranurr Kedisever3535 Beril arınmış, aklanmış, değerli taş anlamında beren güçlü, kuvvetli, akıllı demek
Cicilibicili zehranurr ben Berin ismini daha bi beğeniyorum bak Beren Berin de çok uyumlu ama tabi tercih size kalmış sonuçta fikir olsun diye yazayım dedim ☺️
Yusuf566 Ayy daha doğum yapmadiysan canım vala benim kızın adı beren çok akıllı ama çok fena ya inan basedemiyorum
merakliblog zehranurr görümcemin komşusu var beren, aşırı akıllı bıdık. Eşim “kız bereeen” diye hoş bi tonla söylüyor bayılıyorum. Ben de düşünmüştüm bi ara ama vazgeçtim.