LivaveLeyla merveyoldas_ kendini iyi hissedince korse tak tavsiyem hen takmadım doğumdan sonra 15.ayımda bile göbeğim vardı gitmiyor orada ki kilo malesef
Slnnn1 merveyoldas_ canım benimkide öyleydi hareket ederken acıyordu çok hafif sabit dursun die sardım sonra 1 haftada kendiliğinden azalıyor
Yaprakdokumusever merveyoldas_ henüz çok tazesiniz 18 günde yeni yeni küçüldü ama sporsuz asla normale dönmez o kat izi gitmez
Asilinannesi35 merveyoldas_ ben 10 gün önce doğum yaptım ilk benimde öyleydi. İçine çekince gitmiyorsa veya bastırınca hala çok sertse doktora sorduğuma göre rahim toparlıyor odemler atılıyor dedi. Armut büyüklüğündeki rahim basketbol topu gibi dedi. Zamanla geçecek dedi. Ama eğer içine çekince gidiyorsa bastırınca yumusaksa naneyi yedik o bir göbek hayatımıza hoşgeldi 😂😂😂
Rerere Canım bol bol yürü ben 20 gün önce doğum yaptım bebeklerim Küvözde olduğu için hiç yatma imkanım olmadı hergun hastaneye gittim evde de sürekli yürüdüm ve şuan göbeğim yok tamamrn hareketli olmaya bağlı zannımca