AselinAnnesii Merhaba hanimlar tencerede kuru fasulye yapicam ama internet te icime sinen tarif bulamadim denenmis onaylanmis tariflerinizden alabilir miyim nor düdüklü tencereden korkuyorum o yüzden tencerede yapacagim 😌😜
Deletedmom15257 AselinAnnesii düdük kullanıyorum etki yapacaksam önce fasulyeyi ve eti koyup pişriyorum sonra 20 dk piştikten sonra salçayı ve soğanı kavurup baharatlarımı koyuyorum tekrardan pişiriyorum 20 dk sonra zaten hazir 😍
MucizemE Ben genelde tencere de yapıyorum düdüklü kullanmıyorum etli yapacağım zaman ilk önce eti haşlıyorum sonra yağ ekleyip soğanla eti kavuruyorum bir yemek kaşığı salça ekliyorum tekrar kavuruyorum hafif su ekleyip beş dakika kaynatıyorum haşladığım fasulyeyi ekleyip üstünü aşacak kadar ılık su ilave ediyorum iki dakika kaynatıp tuz pul biber kara biber ekleyip 10 dakika kaynatıp üstüne çıkan salçanın köpüğünü alıp kapatıyorum ☺️
Sezen07 https://www.instagram.com/p/BkC7kWfBrGq/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1mby03tqb26dv bende dudukluden korkuyorum tencerede yapıyorum yıllardır bu tarif yapıyorum oldu olarak ama et değil kırmızı etli biber yada kurumuş kirmizi biber koyuyorum
Deletedmom15257 MucizemE eger fasulyeyi geceden sicak suya koyarsan daha erken pişer ben öyle sevmiyorum diye yapmıyorum