Birminiksusamtanesii [silindi] 1 mayissa o civardadir benimde 4 mayis ordan biliyorum 🤭🤭 kadin doguma randevu al git bakalim nasilmis bebis keyfi ne durumda bi baksinlar bende 22 haziranda gidecem 1 hafta var oncesine randevu bulamadim cunku 🤷♀️
[silindi] Birminiksusamtanesii kuzum arıyorum bakmıyorlar tak kapanıyor siteden de alamıyorum randevu ne yapıcam ya bide bu ayın 19u evliliğimin 2.senesi 😍🤗
Serayyurtsever [silindi] 3 hafta önce bende de de böyle cıktı hemen kan verdim şuan 6 haftalık hamileyim. İnşallah kalbinden gönlünden geçen olur sağ salim kucağına alırsın varsa da
Birminiksusamtanesii [silindi] yaa ne guzel denk gelmis oyle 🙂 evet bu ara hatlar sorunlu nasil olur bilemiyorum 2 hafta once aldim bende e nabizdan simdi olsa alamazdim bundan sonrasi nasil olacak onuda bilemiyorum sistem cokmus durumda 🙄
Birminiksusamtanesii [silindi] aynen oyle randevusuz almiyorlar randevu vermiyorlar nolacak bilmiyorum bende
ElifBademmm Hayırlı olsun benimde testim bu şekilde çıkmıştı. Kesin sonuç için kan testi yaptır için rahat etsn