Buseninannesi_21 Merhaba Anneler 30+2′yim bu haftada bebek hareketlerinde azalma normal mi dünden beri pıt pıt yavaş yavaş hareket ediyor hiç çok güçlü bir hareketi olmadı? 😕
BusraUras Buseninannesi_21 tatlı birşeyler yiyin sol tarafına yatın. Bazrn bebişlerde oluyormuş böyle az hareketler. Devam ederse doktorunuza danışın.
Milenka Buseninannesi_21 tatlı birşeyler yemeyin bence. Hareketsiz kaldı iseniz bir yürüyüş yapın etkisi olur. Bazen öyle oluyor kuvvetli hareket etmesede karnınızi izleyin hareket ediyor. Sonra düzeliyor. Ama bariz bir hareketsizlik varsa doktor gelin diyor
CeyhunMelikeMislina Buseninannesi_21 canım benimde aynı sıkıntı oldu ne çikolatayla kıpırdadı ne başka birşeyle nst girdim 1 hafta boyunca hiç güzel kıpırdama olmadı en son kalp atışları düştü 31+5 de sezeryana girdim ihmal etme istersen bi kontrole git derim
Buseninannesi_21 BusraUras Canim inan ki tatli seyler yiyip yatiyorum bugün 2 gün olacak çok az hareketleri 😟
Feride-42 Bende 29+5 im bi gün gayet hareketli diğer gün sakin olabiliyor. Sen yine de dikkat et eğer mümkünse bi hastaneye git endişe edip durmak daha stresli
BusraUras Buseninannesi_21 içiniz rahat etmesi için bir doktora görünün en iyisini doktorunuz bilir sizde korkunuzdan kurtulursunuz inşallah gönlünüzü ferah tutun.
Buseninannesi_21 BusraUras Bu sabah 5′de kalktim yine hareket etmedi ama geri uyuyup kalkinca eskisi gibi hiç yerinde durmadi çok şükür gece çok ağladım hareket etsin diye sabah bir tekmesiyle uyandim seviyorlar Anneyi endiselendirmeyi. 🤗
BusraUras Buseninannesi_21 korkmayın uyuyabiliyorlar ya da biz her hareketi hissedemeyebiliyoruz. Gönlünüzü ferah tutun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Buseninannesi_21 Milenka Bugün gidecektim aslinda doktora ama sabah çok hareketli olduğunu görünce içim rahatladı demek ki olabiliyormuş bu haftalarda bunlar veya ben fazla ayakta olduğumdan az hareket ediyordu. 🌸
Buseninannesi_21 Milenka cimcime ya 😀 isterse sabahtan akşama kadar vursun yeter ki ona bir şey olmasin Allah bütün bebeklerimizi korusun. 🌸❤