Dua Tatile gitmeyi düşünüyoruz yüzüme kullandığım bi ürün var ama vücut İçin ne kullansam bilmiyorum sizin önereceğiniz bi şey var mı doktorunuzun önerdiği bi şey filan
Heather Dua solante pregna kullanıyorum ben, vücudumada onu kullandım denize girdiğimde çıkınca beyaz beyaz tortu oldu bücudumda ama hamileler için olduğundan kullanmaya devam ettim. Tortulu tortulu oturdum napayım😁
Alinmavi Dua sebamed kullanabilirsiniz ama yine de gunese cikmayin hamileyken kesinlikle gunes altinda yatarak guneslenmeyin saat 11-16 arasi denir ya hep hamilelikte 17 de bile yatip guneslenmeyin sicak havalarda.
gonulcelen Dua solante pregna aldım gebelik için özel 120 tl civarı ama cok büyük boyutu ben yüz için aldım ama vücüdüma dahi kullansam bitmez günlük kullanıyorum yüzüme. Denize gittiğimde vğcüdüma da kullanıyorum
Luly Ben de gidiyorum bu haftasonu .. vücut için nivea nin 30 faktör koruma ve bronzluk sağlayan spreyini aldim.. 12 ile 3 arasi kesinlikle cok guneste kalma ... 3 buçuktan sonra güneşlen
gonulcelen Dua ben cok az Hindistan cevizi yağı ile açmıştım 😂 hem daha yağlı dursun diye hem onu da araştırdım gebelikte sakıncası yokmuş ve faydası var
Twinssmomm Dua Daylong markasının hamilelere uygun güneş koruyucu kremini aldım. Fiyatı 107 TL eczanelerde bulabilirsiniz. Güzel emiliyor iz bırakmıyor .