Daniellaa Kızlar hastanede giymek için ne aldınız ve hangi siteden aldınız paylaşırmısınız ben henüz karar vermedim
teachervera Daniellaa Trendyoldan aldım 2 adet pijama takımı sarı ve pembe renk çok güzel düğmeli 💛🌸 Beyaz dantelli lohusa gecelik, taç terlik aldım. Yine trendyoldan Pembe çiçekli elbise gecelik aldım çok güzel 😍 hastanede bunları giymeyi düşünüyorum
Omerhatice Daniellaa hepsi buradadan 2 tane pijama takımı aldım biri lohusa biri normal takım Ayni renkte bir terlik aldım ve evde 2 tane aynı renk esarbim vardi onlari bıraktım çantama 🤗
Ebreva Daniellaa LCW’den 2 tane pijama takımı aldım çok rahatlar önden düğmeli emzirme südyeni ve atledi aldım yanıma birde depend
idiloska Lingerie mağazadan catherines maternity marka bir takım gecelik sabahlık ve bir takım pijama, trendyoldan arnetta gecelik sabahlık, pentiden ve english home’dan terlik, hays mağazadan emzirme atleti ve sütyeni.
Hellobaby12 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Pijama-Takim/4697860/1436280 Hanımlar ben bunu çok beğendim %100 pamuk ve çok rahat giyinmeye kıyamadım doğuma sakladım tavsiye ederim idiloska Daniellaa
Mehtap23 Daniellaa trendyoldan iki gecelik aldım. Lohusa takımıda alıcam evde de giyerim diye bir tane pijama takımı daha aldım. Yani şuan üç gecelik ikisi hastaneye biri evde giymek için aldım. Bi eksiğim lohusa takımı. Hastaneden çıkıncada bi elbisem var onu giyerim. 🤔 daha atlet külot falanda almam lazım.
Hellobaby12 idiloska mağazada 100 liraydı internetten uyguna aldım bide bana da şuan göbek kısmı olmuyor bende muhtemelen hemen kullanamam göbek gitmeyene kadar
BusraUras Daniellaa ben pentiden 2önden düğmeli pijama takımı aldım gömlek tarzı olanlardan. Korse aldım. Çorap aldım. Emzirme atleti ve sütyeni aldım(babymall dan aldım bu ikisini)
Kizcek Dogum sonrasi icin bunu fotograf icin bunu aldim. Terlik olarak crocs goturecegim. Fotograf icin de hasir orgu terliklerden almayi dusunuyorum.
MerveninMucizesi İnstagramda Lohusa Sepeti sayfasından aldım çok şık ve kumaşı gayet güzel. İki tane de trendyoldan önü düğmeli normal pijama takımı aldım
Blablabla Bende suwenden aldım genel olarak. Flamingolu geceliği götürücem iki tane de pijama götürmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz diye. Beyaz lohusa takımı aldım onu evde giyerim bir de açık renk mavimsi var onlar evde kalır siyah iki pijamamı götürürüm diye düşündüm. Pijamalar önden düğmeli şu an oluyorlar bi buçuk ay sonra da olur diye düşünüyorum.