Babybe Merhaba, 26 haftalığız fakat sanki ayak bileklerim ve ayaklarım hızlı şişti gibi.. Yüzüğümü çıkaralıda epey oldu, su tüketimimde normal dikkat ediyorum azaltmak icin ne yapabilirim, ne içsem iyi olur? Doğumdan sonra ödem kolay gider mi?
Burcuckmk Babybe hamilelikte ödem olmadim ama doğumdan sonra ayaklarim bileklerim ve karnimda ödem oluştu 1 haftada geçti
Selvaa Babybe mühim olan tuzu tamamen kesip bol su tüketmek hamilelikte yapacak başka birsey malesef yok
Yeni-anne4-02 Babybe bir kaç gün önce bende aynı postu açmıştım. Ve o posttan sonra su tüketimini 3 litreye çıkardığım gibi bütün ödemler gitti sadece geceleri hafif ayakta ve elimde oluyor o da normal. Su çok önemli gerçekten
Babybe Ogretmenim7 Beslenmem de cok normal, iş yerinde hareketliyimde ama neden böyle oluyo anlamadım
Burcuckmk Babybe vücut yapıyor onu canim illa bi sebebi olmasina gerek yok sonucta canından bir can oluşuyor iceride butun fonksiyonlarimiz değişti
kelebeklerdeniz23 Babybe aynı durum bende de var tuzu tamamen kesemedim ama azalttım suyu max 2 lt içiyorum wcden çıkamıyorum 3 filan içsem klozette oturup kalacam demek ki 😪
kelebeklerdeniz23 Yeni-anne4-02 ya nasıl çıkartabildiniz 3 ’e 🙄 ben her gün şaşmadan 2 içiyorum ama 3′ü hiç göremedim
Halimeo Kizlar ben 34 +2 perişan oluyorum ayaklarım şişiyor her sabah kalktigimda yürüyemiyorum üstünde ellerim de oluyor eklemlerde çok ağrı oluyor dayanamıyorum tuzlu şeyler de tukemiyorum
Yeni-anne4-02 kelebeklerdeniz23 kiloya takıntılıyım biraz. Yüzümü öyle şiş görünce dayanamadım 😬😄 yaa bir tane sürahim var 1 buçuk litre onu günde 2 defa bitiriyorum ama bugün bitiremedim 😬