Busrasahin Kızlar merhaba. İkiz kızlarıma hamileyim 34 haftalık. Henüz ikiside 2 kiloya yaklaşmadı 1.700 kilo civarındalar. Son 1 ayım kaldı en çok neler kilo aldırır bebeklere ne yemem gerekir. Fikri olan paylaşırsa çok sevinirim🤗
AkademisyenAnneee Busrasahin Kuzu eti haftada 150/ 200 gram garantili 👌🏻👌🏻 Birde kırmızı etin her türlüsü günlük 200 gram tüketirsen farkı görürsün
Kuben Busrasahin Kaşar peyniri ve çiğ kuruyemişlerin kilo aldırdığını duydum. Bir de geçen biri post açmıştı yulaf meyveli karışımla bebeğine kilo aldırdığını yazıyordu.
Zhra_cil Busrasahin kesinlikle peynir ve yogurt bol bol ye 🥰süt bebege fazla kilo aldırmazmıs sana şişkinlik verirmiş sadece doktorum sütü iç ama abartma fazla içme yogurdu ve peyniri bol ye dedi.En son 28 haftalıkken 1.800 gramdık suan 31 haftalığım bi hafta sonra gidcem bakalım kac olmuşuz 🤲❤️
Yenibirannee Busrasahin bende burda okuduklarimla yaptigim şeyler: kaşar peyniri muz bide birisi nesquik toz olan sutle beraber aksamlari iciyormus bende son 2 haftadir deniyorum cuma gunu kontrolum var bakalim aldirmis mi 🤣🤣 ne kadar sanslisiniz 2iz olcakmis cok hayırlı olsun saglikla alin kucaginiza bu arada
Cansuomerali AkademisyenAnneee kesinlikle faydası vardır canım ama herkesin kırmızı et yeme imkanı yok maalesef hele kuzu eti çok pahalı 😔
Cansuomerali Kaşar peyniri. tahin pekmez. Badem ceviz kabak çekirdeği kuruyemis ler. Muzlu ballı süt. Süt yoğurt aklıma gelenler bunlar arkadaşım 😊
AkademisyenAnneee Cansuomerali Ben hamileliğimde en çok bebeğime bunun kilo aldırdığını fark ettim ki doktorum da önerir hep . Ne demek istediğinizi anlıyorum lakin olan bu. Başka bir şey kilo aldırmış olsaydı onu da söylerdim .
Durulayy35 Busrasahin hergun sabah kahvaltısında 2 tane yumusta hasla ye bana doktorum onerdi benim bebeğimin kilosu 1900 Gr şuan 31+4 hergun yiyorum ekmek yemiyorum bol salata yap ye kefir iç el yapımı mutluka hergun 5 avuç içi ceviz ye kilo aldırıyor bir kase yoğurt ye hergun ogunlerde